Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominikaaa

Tabletki a suchość w pochwie. pomóżcie, proszę!

Polecane posty

Gość Dominikaaa

Zaczęłam brać drugie opakowanie Mercilonu i czuję się w miarę ok. problem w tym,że odkąd zaczęłam je brać, moja pochwa jest sucha jak wiór,nawet tamponów nie mogę włożyć,a seks to koszmar. Dziewczyny,powiedzcie mi,czy to się jakoś unormuje??? Błagam,odpiszcie.

Gość ja tez mialam ten problem
i jedynym rozwiazaniem jest zakupienie zelu nawilzajacego w aptece (nazwy nie pamietam), moja kolezanka uzywala zalu do USG i tez bylo ok

Gość Dominikaaa
Pewnie będę musiała spróbować z tym żelem.tylko się zastanawiam,czy ta suchość minie po 2,3 cyklach,tak jak z reguły mijają inne przykre objawy typu plamienia czy bóle głowy.

Gość ja tez mialam ten problem
u mnie niestety suchosc byla zawsze podczas brania pigulek, ale u Ciebie moze byc inaczej, poki co zaopatrz sie w zel Pozdrawiam

Gość popros lekarza o zmiane
tabletek

Gość już nie biorę
Hej, tablety tak działają niestety- znacznie zmiejszają nawilzenie pochwy (bo teoretycznie nie jest Ci potrzebne, skoro nie chesz zajsc w ciąże- z bilogicznego punktu widzenia).niestety:(.wiec spróbuj zel nawilżający (intymny), ja nie próbowałam, ale wiele osób chwali Durex Top Gel.ew. inny, poproś w aptece to Ci doradzą. też tak miałam choc do wytrzymania, ale np. czasem utrudniało to stosunki. żeli nie stosowałam, ew. nawilżane prezerwatywy (zawsze coś więcej pewności;) ).a teraz odstawiłam i czuję jak się tam wszystko zmienia! wraca do stanu sprzed. mam nadzieję..:) Pozdrawiam.

Gość Dominikaaa
Dzięki Dziewczynki za wsparcie:)