Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaa

Vital Form--brał ktoś??

Polecane posty

Gość podnooosze

Gość no właśnie
ja tez jestem ciekawa.... więc podciągam :)

Gość L.
no co nikt nic nie wie?

Gość L.
vavava widziałas reklame na wirtualnej. jakos podejrzanie mi to wygląda i wydaje sier ze maja błaszczyn sie poprostu sprzedała choc jesli to działa to byłabym uratowana

Gość Andzia33
kobiety, toż to drożyzna! szukałam na allegro. Vitalform 59złzł za 30tabletek, które neutralizują w sumie 30tys kcal, podczas gdy Fabacum kosztuje 30zł i za pół ceny macie zneutralizowane 33750kcal! troszeczkę droższy jest niejaki Calorin Stop. byłam tam dziś, jak chcecie popatrzcie i porównajcie sobie: http://www.allegro.pl/search.php?string=fasolamina&description=1&buy=0&new=0&pay=0&search_type=1&location_radio=1&selected_country=1&order=t&st=gtext

Gość nio i brał ktos...
działa niedziała?? co otym sądzicie??

Gość podnoszeeeeee
I co juz ktos próbował?Jakies wyniki?

Gość nocne_tornado
Ja brałam Vital Form... i muszę przyznać, ze w połączeniu z dietką i innymi preparatami wynik był bardzo dobry :) Polecam.

Gość justaaaaaaaaa
VitalForm działa wspaniale. Naprawdę go sprawdziłam. A jeżeli chodzi o Fabacum, to nie jest to samo!!!!!!!!!!!! Naprawdę bedziecie zadowolone. Moje koleżanki też brały VitalForm i im pomógł... mniej lub bardziej widocznie ale naprawdę pomógł. Pozdr. Fajne forum !!!

Gość bantanu
Super produkt! Działa na 100%, ale... obowiązkowo dieta i ruch (czyli program odchudzający, którego jedynie jednym z elementów elementem jest VitalForm...

Gość gość
VitalForm zawiera oryginalny, opatentowany ekstrakt z fasoli o nazwie Phase2®. Jest to jedyny ekstrakt z fasoli o udokumentowanym naukowo działaniu (standaryzowany na neutralizację alfa-amylazy). Na opakowaniu VitalForm umieszczone jest logo Phase2®, co jest dowodem na to, że preparat ten zawiera oryginalny surowiec amerykański, dużo droższy od chińskich podróbek, co ma oczywiście wpływ na jego cenę

Gość gość
jk tutaj wieje reklamą , nie wierzcie w te brednie , to jest wielka chała