Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula78

Przelanie uczuć na dziecko

Polecane posty

Gość kasiula78

Takie pieprzenie, za przeproszeniem, naszych facetów, o braku czułości, o porzuceniu i przelaniu miłości na dziecko, to stare jak świat!!! Dlaczego, w dobie takiego postępu, nie tylko cywilizacyjnego, bo przecież wraz ze wszystkim zmieniają się i nasze poglądy, faceci wciąż uważają nas za maciory, które po zajściu w ciążę i wydaleniu potomka mogą tylko przystawiać go do cycka, i na tym mają się kończyć nasze erotyczne doznania. No ja Was panowie chromolę i Wasze kretyńskie tłumaczenia!!! Mój mąż w trakcie mojej ciąży szalał z miłości. Wieczory i noce przepełnione seksem. Natomiast po porodzie zapomniał biedny, że ma żonę, a żona ma potrzeby!! Zaczął znikać z domu na całe dnie. Wyszukiwał sobie tysiące pieprzonych zajęć, najbardziej absurdalnych pod słońcem. Zaczął coś tam chrzanić, że czuje się uwiązany i ograniczony. Że się jeszcze nie wyszalał.... buhahahaha, tym to mnie normalnie na łopatki rozkładał. Ja uważam tak: KAŻDY FACET TO NIEDOROZWINIĘTY SUISUIMAJTEK. NIECH SPIERDZIELA POD SKRZYDEŁKA MAMUSI, JAK MU ZE MNĄ ŹLE. Co prawda mój meniu wrócił do świata normalnych, ale przy każdej możliwej okazji słyszy ode mnie, co mi zrobił. Bo jakiś taki uraz we mnie pozostał. O rany, no tak się wkurzyłam, że normalnie chyba braknie mi tu miejsca zaraz, żeby się wypisać. Dodam na pocieszenie, że teraz seks jest w ogóle bombowy, a jemu urojenia przeszły całkowicie, ale to trwało jakieś pięć- sześć miesięcy po porodzie. To był dla mnie koszmar!!! Weź w ryzy tego swojego "przyjaciela". Bo po urodzeniu dziecka może się okazać, że np. przyjaźń też mu przeszła. Niech się decycuje: albo wóz, albo przewóz. Co to znaczy, że on w Tobie kochanki nie widzi. Przecież mała Ci chyba nie zarosła, co??? Skoro nie chce się z Tobą kochać, to spytaj go, w jaki dokładnie sposób rozładowuje swoje napięcie?? Bo mnie to bardzo ciekawi. Woli sobie sam dogadzać??? Bo nawet nie biorę w tej chwili pod uwagę opcji, że już jakąś dupę ma na boku, rozkoszny....

Gość jala
bravo dobrze powiedziane tak trzymac facetow trzyma sie krotko

Różnisz sie od wiekszości piszacych tu kobiet że seks i ta swera życia wogóle cie interesuje. Wiekszości kobiet stawia sprawę tak: teraz jest dziecko - minimum rok celibatu. A tak wogóle jak ci sie nudzi to zajmij sie dzieckiem. A co do mamisynków i uciekania do mamusi: zobaczymy jak pokierujesz swoim zyciem i dzieckiem, czy za dwadzieścia lat do ciebie nie bedzie uciekało twoje od zyciowych problemów - to nie umiałaś odciać pępowiwy. Wiekszość kobiet zaniedbuje związek, a potem próbuje zrekompensować brak partnera wiezią z dzieckiem - stąd potem takie chore układy mamisynkowe.

Gość daria_gdańsk
Wiele mam, koncentrując się na maluszku, świadomie lub nieświadomie odsuwa od siebie partnera. Okazuje mu mniejsze zainteresowanie, stawia większe wymagania, daje odczuć niezadowolenie: "Jestem nieprzytomna ze zmęczenia, znowu musiałam wstawać do małego". Świeżo upieczony ojciec znajduje się w trudnej sytuacji, gdy zostaje wypchnięty poza układ mama-dziecko. Może mieć poczucie, że stracił towarzyszkę życia i partnerkę seksualną. Czasem nie czuje się pewnie w roli taty. Możesz ułatwić mu bycie ojcem, jeśli konsekwentnie włączysz go w opiekę nad maluchem. Dziecko wiele zmienia. Nie muszą to być wcale zmiany na gorsze. Pojawienie się malucha tworzy nowy rodzaj związku. Ale to wy musicie o niego zadbać.

Gość Zwiewać
Idźcie ze swoimi dylematami na Życie uczuciowe. Tu jest forum dla mam i ich dzieciaczków! A nie dla niedojrzałych facetów!

Gość do Zwiewaj
A ty juz swojego faceta pogoniłaś z sypielni z jego problemami bo jest dziecko? Jego problemy pewnie cie też nie interesują. Niedługo sama bedziesz sie przenosic na Sposoby Zdradzanych Żon... Ale przez pare miesiecy masz przed soba realizowanie sie w macierzyństwie i i tak nic cie nie bedzie obchodzić , to sie z tego czasu ciesz

Gość Marta_rak
Sądzicie że faktycznie to nie jest forum do pisania o uczuciach i wpływu dzieci na nie? Bo mnie to zaciekawiło i nie chce mi sie w to ani troche wierzyć...

Gość insert
podobny topic :co z tymi facetami:):)

Gość insert
podobny topic :co z tymi facetami:):)

Gość kasiula78
Wymyslacie sobie problemy. Jak ma odejść to i tak odejdzie...

Gość Kasiula78
Nie neguje tego ,że nie zapomniałaś o mężu a o seksie tym bardziej, ja jestem z grona kobiet z temperamentem i też nie umialabym bez seksu żyć.Wierzę Ci więc że seksu mężowi nie zabrakło. Więc o co chodziło? Czego się wystraszył? Płaczu dziecka , pieluch itd?

Gość pseudoduszek
OTO ADRES PEWNEJ STRONY : http://dobryduszek88.blog.onet.pl/ CHCIAŁAM WSZYSTKICH SERDECZNIE NA NIA ZAPROSIĆ !! !! !!NAPEWNO SIĘ WAM SPODOBA... MAM WIELKĄ PROŚBE I JEŻELI KTOŚ ZECHCE MI POMUC BEDE MU ZA TO BAEDZO WDZIĘCZNA...A WIĘC MOJA PROŚBA BRZMI: JEZELI MACIE CZAS I OCHOTE TO ROZEŚLIJCIE PROSZE TEN LINK DO WSZYSTKICH SWOICH NAJOMYCH NA GADU GADU, EMEILEM...I POPROŚCIE ŻEBY ZROBILI TO SAMO....POMÓZCIE WRÓCIĆ STRONIE DO RANKINGU...ŻEBY TO SIE STAŁO MUSI WEJŚĆ NA NIA DUUUUUŻO OSÓB !! Z GÓRY DZIEKUJE I POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!! http://dobryduszek88.blog.onet.pl/

Gość faceci to rozwydrzone
egostyczne dupki!

Gość faceci to rozwydrzone
egostyczne dupki!

Gość wrrrrr
rozpieszczaj swojego synka bardziej, bedzie jednego rozwydrzonego dupka wiecej... a facet wynocha do kochanki!