Iza 18 0 Napisano Marzec 17, 2005 czesc wlasnie wczoraj w nocy zazylem pierwsza w zyciu pigule anty oczywiscie w pierwszym dniu wystapienia krwawienia. Jak dostalam ciote caly dzien mi bylo nie dobrze i wogole .W nocy kolo 22 zazylam piewsza tabletek microgynon 21 i po 23 polozylam sie spac . A o 4 rano dostalam biedunki i 1 raz wymiotowalam .Mam pytanie czy tabletka sie przyjela nie zazywalam 2 bo niby do 4 godzin sie przyjmuje a o 4 rano jak mialam biebunke i zygalam juz trochje minelo . Czy mam sie obawiac dzisiejszej nocy .Czy tez bede zygala i miala biegunke .Moze to byla przyczyna ze 1 dzien cioty i caly dzien chodzilam struta.Pomocy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LILA21 Napisano Marzec 17, 2005 TO PEWNIE WINA OKRESU,ALE JEŻELI MIAŁAŚ BIEGUNKE I WYMIOTY A CHCESZ WSPÓŁŻYĆ TO ZASTOSUJ DODATKOWE ZABEZPIECZENIE.JEŚLI WYMIOTY I BIEGUNKA CI NIEPRZEJDĄ TO NAJLEPIEJ SKONSULTUJ SIE Z LEKARZEM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Też tak miałam Napisano Marzec 19, 2005 przy pierwszym opakowaniu. Nieraz organizm tak reaguje. Po prostu przez pierwszy miesiąc dodatkowo się zabezpiecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach