krysia84 0 Napisano Marzec 17, 2005 witam, mam takie pytanie. po raz pierwszy zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne. regulon właśnie. wczoraj zgodnie z cyklem dostałam krwawienie i zażyłam pierwszą tabletkę. a dziś rano po krwawieniu nie zostało ani śladu. czy to normalny objaw? pomóżcie dziewczyny, bo się niepokoję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mooonikaaa Napisano Kwiecień 22, 2005 Ja mialam podobnie, wiec nic sie nie martw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edtyyta Napisano Kwiecień 22, 2005 nie jedz tego swinstwa bo za pare m-cy sie nie poznasz, przytyjesz tak ze ho ho, udowodnione na wielu osobach, zreszta to tabletki o wysokiej dawce hormonow! są lepsze tj no logest, harmonet, itd ktore mają bardzo male ilosci hormonow i sa przeznaczone dla mlodych kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też brałam Napisano Kwiecień 22, 2005 to świństwo. Non stop bolała mnie wątroba. Ale to juz przeszłość-na szczęście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marsylcia Napisano Kwiecień 22, 2005 to normalne:) a co do tabletek to tez biore regulon, mam 20 lat, biore je od przeszlo roku i wcale nie maja tak wsokiej dawki hormonow-standardowa, taka jak wiekszosc tabletek obecnie(poza tym dla niektorych osob trzeba troche wiecej) dla mnie np sa idealnie dobrane, nic mnie nie boli, nie mam zmniejszonego libido i w ogole dla mnie sa ok a co do swinstwa, to kazde tabletki jakos wplywaja na organizm i powinno sie byc tego swiadomym w momencie kiedy sie na nie decyduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach