Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaa

WSZYSTKO WSKAZYWALO NA CIAZE..........

Polecane posty

Gość taka jednaa

Dziewczyny ,ktore nie maja okresu od razu mysla z to ciaza zwlaszcza jak jest on regularny .Ato nie zawsze stwierdza ja dzis jestem 10 dni po terminie miesiaczki robilam 2 testy wyszly negatywnie wkoncu poszlam dzis do lekarza zrobili mi test tez wyszedl negatywnie ciaza wykluczona ale lekarka nic mi nie powiedziala po bad.ginekologicznym konkretnego.Moze ktoras z Was miala cos podobnego prosze o wpisy dodam ze moj cykl byl do tej pory bardzo regularny mam mnostwo badan do wykonania ale bardzo sie tym niepokoje PROSZE JAK COS WIECIENA TEN TEMAT NAPISZCIE

Gość Roztargnięta
Mam podobny problem... Miesiączkę dostawałam zwykle 29-32 dnia cyklu...Dziś jest 36...Od trzech dni choruję na grypę i myślę że moje osłabiebie związane z chorobą jest przyczyną tego opóźnienia... Ciąża raczej wykluczona...ale i tak pewne podejrzenia są...Co do Twoich obaw to myślę że mogą być spowodowane stresem który z dnia na dzień jeszcze bardziej opóźnia okres (przejmujesz się badaniami i wynikami). Poza tym w okresie zima/wiosna i zmianą pogody z tym związanym organizm kobiety (np. mój) jest znacznie osłabiony co również może być powodem tych opóźnień...Proszę jak się coś dowiesz to pisz... Pozdrawiam...PA!

Gość taka jednaaa
dzieki za odpowiedz roztargnieta zrob tst to przynajmniej sie uspokoisz jak cos bde widziec wiecej dam znac pozdrawiam

Gość Roztargnięta
Nie wierzę testom a do ginekologa nie pójdę (taki kaprys:P) ... czekam na info... pozdrawiam...powodzenia!pa