Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestreesowana

wizyta u ginekologa z uplawami...pytanie

Polecane posty

Gość Zestreesowana

Dzisiaj zauwazylam u siebie uplawy. Nieduze, ale brazowe. Chce isc do ginekologa, ale jestem dziewica i zastanawiam sie w jaki sposob on bedzie mnie badal w zwiazku z tymi moimi dolegliwosciami. Czy mozliwe zeby uplawy byly wynikiem choroby(przechodze wlasnie grype) ? Nie mam pojecia czemu zjawily sie tak nagle:/

Koniecznie idz do lekarza! Powinnas wiedziec- idac do niego kiedy mialas pierwsza miesiaczke, kiedy oststnia, jak długie masz cykle. To, ze jestes dziewica nic nie przeszkadza - badanie moze byc przez odbyt, a wymaz z pochwy da sie pobrac. Zebys sie nie krepowala biegac z gola pupa - nie wiem przeciez ja urzadzony jest gabinnet - zaluz jakis dluzszy sweter do spodni, Jak zdejmiesz bielizne, przejdziesz na fotel nie świecac pupcią. Sprawa moze byc calkowicie błaha, ale trzeba to sprawdzic!

Gość Dziekujeee
Juz sie umowilam na wizyte..niestety dopiero na poniedzialek,ale moze przynajmniej wyzdrowieje do tej pory. Pozdrawiam

nawet jak jestes dziewica badanie moze wygladac tradycyjnie, wszystko zalezy od indywidualnej budowy.Nie stresuj sie to wcale nie jest takie straszne :)