Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewana

tampony

Polecane posty

Gość Ewana

Czesć dziewczyny. ponieważ miesiączkuje obficie czasami odnoszę wrażenie , ze sama podpaska nie wystarczy nosze wtedy tampon i podpaskę jednocześnie. czy to oznacza , ze jestem przewrażliwiona , czy to na tle nerwowym , sama nie wiem proszę o pomoc.

Gość WitaminaC
Ja też zakładam tampon i dodatkowo mam wkładkę, nie podpaskę. Według mnie to zupełnie normalna sprawa. Lubię czuć się komfortowo ... Ty też.

Gość ja takze bardzo często
zakładam tampon i jeszcze dodatkowo podpaske;) Mysle,ze nie jest to przewrazliwienie,tylko potrzeba aby uniknąć wpadki w postaci czerwonej plamy na ubraniu oraz potrzeba aby czuc sie w pełni zabezpieczona,komfortowo i hihienicznie:-)A więc nie masz czym sie przejmowac,po prosty troszczysz sie aby podczas okresu czuc pełen komfort i miec dobre zabezpieczenie w tych trudnych,kobiecych dniach:-)

Gość Ewana
A czy jest to bezpieczne rozwiąznie na noc ?

Ja od wielu lat stosuję tylko tampony, i szczerze to podpaska mi nie jest potrzebna, jeżeli masz obfite menstruacje to stosuj większy rozmiar np. SUPER, no i wystarczy często zmieniać przez pierwsze 2 dni.

Ja od wielu lat stosuję tylko tampony, i szczerze to podpaska mi nie jest potrzebna, jeżeli masz obfite menstruacje to stosuj większy rozmiar np. SUPER, no i wystarczy często zmieniać przez pierwsze 2 dni.

Gość na noc bezpieczniej jest
stosowac same podpaski.

Ja w ciągu dnia noszę tampon i podpaskę, a to z jednego prostego powodu - nie czuję kiedy tampon się napełni i wtedy mam jeszcze podpaskę \"na zapas\".

Ja w ciągu dnia noszę tampon i podpaskę, a to z jednego prostego powodu - nie czuję kiedy tampon się napełni i wtedy mam jeszcze podpaskę "na zapas".

Gość marcysia15
ja nosze , boshe, jescze szalik wtedy czuje sie naprawde pewnie a na noc skarpetki

Gość czy nie prościej
po prostu zmienić tampony? moim zdaniem warto kupić droższe i pewniejsze, np. tampaxy - ja się na nich jeszcze nigdy nie zawiodłam. zakładam sobie tylko dodatkowo wkładkę, ale to już akurat mój fioł na punkcie higieny ;) bez sensu nosić i tampon, i podpaskę, to się mija z celem.... tampaxy są na serio pewne i mają aplikator - wynalazek stulecia :D

Gość sese seko
popieram kolezanke! ma calkowita racje jesli chodzi o tampaxy. sa najpewniejsze sposrod tych ktorych dotychczas uzywalam, sa rozne rozmiary...ej!!! i wcale nie sa drogie w porownaniu z innymi ;)) no a higiena...ech...wonderful;)