Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina35

ciaza i ...mokre piersi

Polecane posty

Gość alina35

witam wszystkich:) Jestem w 23 miesiacu ciazy i od jakiegos tygodnia pojawiaja mi sie pojedyncze kropelki na sutkach. Wiem, ze podczas ciazy piersi przygotowuja sie do karmienia i w zwiazku z tym "wilgotne piersi" sa czyms normalnym. Mam jednak pytanie - czy to troche nie za wczesnie?

Gość 23 miesiąc
????!!!! dzisas:0 jak długo wasze plemie nosi płód wewnątrz? :-D :-D :-D

Gość alina35
oj pomylilam sie... mialo byc 23 tyg ciazy:)

Gość ALINKA23
Nie przejmuj się to normalne i wcale nie za szybko ja też tak miałam.Przyzwyczajaj sie bo będzie tego coraz więcej, ale to dobrze wróży na przyszlość będziesz miała duzo pokarmu.W moim przypadku tak było.ChOĆ TO NIE REGUŁA.

Co do tego ile ie pokarmu to radze ostroznosc.U mnie w pierwszej ciazy tak sie lalo i to juz od pierwszego trymestru,a potem nici z karmienia.Czesc winy oczywiscie zwalam na polozna i pediatre,ktorzy powiedzieli ze dziecko ma ssac co 2-3 godziny! !!NO i pokarm sie ulotnil.Przy drugiej ciazy nic nie lecialo,az do porodu,a karmilam ze 2 lata.Teraz tez nic nie leci.Nie chce Cie straszyc tymi problemami z pierwszym dzieckiem,ale nie daj sobie wmowic ,ze masz malo pokarmu.Mysle ze bedzie dobrze teraz jest w tych sprawach wieksze doswiadczenie niz12 lat temu. Powodzenie w karmieniu nie zalezy od tego czy cos sie leje wczasie ciazy ,czy nie.Pozdrawiam

Gość bleee
tylko nie pokazuj takich zamleczonych cyców mężowi bo sie porzyga...