Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafka_24

TERMIN W GRUDNIU 2005

Polecane posty

No to jestesmy pierwsi :-) Mamy juz pewnosc ze jest malenstwo w moim brzuszku, teraz tylko bedziemy dmuchac na kazdy kolejny dzien... Czekam na towarzystwo grudnioweczek :-)

Gość Jakos brak chetnych

Witam pózno sie tu znalazlam, ale rowniez mam termin na grudzien 2005, ale to moze ulec zmianie, bo jednak nosze dwa dzieciaczki a z tego co wiem, taki porod czesto odbywa sie nieco szybciej;) Termin 7 grudnia zostal wysznaczony jak jeszcze nie wiadomo bylo, ze szkrab ma towarzyswto drugiego szkraba;)

Gość ewelina 17
WITAJCIE :}}}JA MAM TERMIN NA 14 LISTOPAM Z MIESICZKI ,ALE Z USG JETS NA 6 GRUDZXIEN I TO JETS TEN PRAWIDŁOWY :}}}JAK SIE MAJA WASZE DZIDZIE RUSZAJ SIE JUZ ???Moje malenstwo juz od 17 tygodnia daje o sobie znc ,szaleje strasznie !JUTRO IDZIEMY NA USG :}POZDDROWINKA:}

Gość ewelina 17
:}

Gość ewelina 17
CZESC !BYŁM DZIS U LEKARZA PRYWATNIE NA USG 3D I NA 90% BEDE MILA CORECZKE:}}}}}}}} WSZYSTKO JEST W PORZADKU DZIDZIUS WAZY 220 GRAMOWI Z USG WYNIKA ZE JEST TO 18 TYDZIEN I 4 DNI

Gość a2
Pozdrawiam,mój szczeniaczek ma 16 tygodni i jeden dzień, na ostatnim usg strasznie zamiatał rączkami,chyba więc będzie gitarzystą,po tatusiu :) Wreszcie przestało mi się ciągle chcieć spać, miałam za to nadziejęna jakieś ciekawe smaczki,a tu nic,tylko owoce i biały ser,czyli w zasadzie tak jak dawniej.Tylko na początku,po 4 latach niejedzenia mięsa,szynka z musztardą,mniammm :)

dzien doberek, ja tez bylam na usg i na dzien dzisiejszy sugestia lekarza jest taka, ze beda dwie dziewczynki, ale nie byl pewny. Szkraby ruszaja sie bardzo a ja strasznie rosne, na szczescie tylko w brzuchu. z 62 cm wskoczylam na 93 a to dopiero 19-ty tydzien:) Ale z blizniakami chba tak juz jest, zajmuja dwa razy wiecej miejsca;) pozdrawiam

Witam:) Ja mam termin na 2 grudnia. Brzuszek mi juz rosnie, czuje ruchy dziecka (podobno chlopczyk). Troche ciezko na poczatku bylo mi sie przestawic ze nie moge ubrac moich waskich dzinsow ale juz przywykłam i jest ok. Pozdrawiam serdecznie:)