Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggaaan

PILNE!1DZIEN PIGULEK-MOZNA ZAJSC W CIAZE?POMOZCIE

Polecane posty

Gość meggaaan

to skomplikowane- brałam miesiąc pigułki regularnie- logest, teraz rozpoczęłam drugi listek, gdy wziełam 1 pigułkę z 2 listka rano o godz 8, to w nocy kochalismy sie z chłopakiem, ale- 1-teraz myśle i chyba(jest prawdopodobieństewo) że pomyliły mi sie dni- i wzięłam o 2 dni max za późno drugie opakowanie (przerwa miedzy jednym a drugim nie 7 dni a 9!!) nie jestem pewna! rano wziełam pigułkę i nastepnego dnia też, czy to jhakoś mogło wpłynąć na skuteczność?? błagam pomóżcie! bo nie wiem czy iść jutro do ginekologa po tę tabletkę "po" jestem przerażona! czy działała już ta tabletka co ją brałam rano ?pierwszą?

Gość meeggaaan
pomóżcie

Gość apecha
mozna zajsc!!! spawdz czy masz mdlosci albo zrob test jutro rano lub nierob albo zobacz czy masz kreske na burzusiu ciemniejsza pewnie juz zaszlasc, mam takie przeczucie trzymaj sie jestesmy staba ale 2 dni pomylki, co za pech, nie moge uwiezyc, i wita dzidzia

Gość to ty nie wiesz
którego dnia powinnaś zaczynać opakowanie ??? przecież co miesiąc zaczynasz zawsze tego samego dnia. Np. ja zaczynam w środę i nie ma mowy żebym zapomniała i NIE WIEDZIAŁA czy przerwa trwała 7 dni czy 9.

Gość kasablanka
Kurwa mać!!!!!!!!! Ludzie ile Wy macie lat????Jak czytam takie topiki to aż rzygać mi się chce!!!Bierzesz się za tabletki a nie wiesz, kiedy masz je wziąc?Żenada na całego. Bierzecie się za bzykanie i pigułki a gówno wiecie o konsekwencjach. Aż mi się włos jeży.

Powinnas dokonczyc opakowanie, ale nie mniej jednak zglos sie do lekarza bo szansa jest. Powinien ci przepisać \"day after pill\" dzieki ktorej scianka macicy jest bardzo niekorzystna dla zagniezdzenia sie zarodka. Nie wiem ile czasu juz mineło od sexu, ale mulisz sie liczyc z tym, ze jest za późno na pigułkę po. Mam nadzieje ze jednak może sie udało i na nastepny raz kup sobie kalendarz i wpisz kiedy i jak musiasz wziąć pigułke bo szkoda nerwów...

Ewentualnie mozesz sie zdecydowac na założenie spirali (jak najszybciej) ktora rownież zapobiegnie zagnieżdzeniu sie zarodka)