Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogon bobra

RATUNKU, radośnie zaczyna dzień o 4.30

Polecane posty

Mój 8- miesięczny synek budzi sie radosny 0 4.30, najpóżniej 5.30 rano. Ja lub mąż musimy z nim wstawać do zabawy. Ok 8 jest już bardzo zmęczony i robi sobie pierwszą drzemkę. Kąpiemy go o 19, o 20 już zwykle śpi. Próbowałam kłaść go spać później ale on ledwo wytrzymuje do 19, płacze, trze oczka itd. Wczoraj zorganizowałam mu spanie od 4 do 17.30 a mimo to o 19 już ryczał i domagał się położenia do łóżeczka. Dodam, że oprócz tego budzi się jeszcze w nocy i chce ssać. Czy macie jakiś pomysł, jak nauczyć go wstawania o ludzkich godzinach?

a jest jeszcze na cycusiu?? moze potrzebuje tresciwszego jedzonka na noc i oprocz tego raczej postarajcie sie aby w jego sypialni bylo ciemno...jakas zaslona czy roleta zeby jak sie obudzi wydawalo mu sie ze jest noc... a jak nie to sprobuj go zaraz po przebudzeniu przytulic jeszce do siebie wziasc do lozka i moze z wami jeszcze dospi?? moje prawie roczne dziecko tez budzi sie jakos o 6 rano ale bierze sobie ksiazeczki do lozeczka oglada a potem jeszcze sie sama kladzie spac i spi do 7:30 jak my spimy( dodam ze mamy male mieszkanie i mala spi z nami w sypialni) to ona tez raczej spi... chyba ze nie doje wieczorem to skuczy od 6 ze chce jesc... pozdrawiam