Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banieczka

porod w Katowicach - gdzie najlepiej?

Polecane posty

Gość banieczka

mam pytanie do kobietek - gdzie w Katowicach spotkalyscie sie z najlepsza i najbardziej fachowa opieka porodowa? Pytam bo za 3 miesiace mam termin, a nadal waham sie co do szpitala bo opinie sa bardzo rozne... Chodzi mi o opinie zarowno na temat porodu naturalnego jak i cc. Piszcie kobietki:) Dziekuje:)

Gość kamelia
nikt nic nie napisał? ja też chętnie przeczytam opinie na ten temat , w lipcu rodzę i jeszcze nie mam pojęcia gdzie???

Gość monia_
Dziewczyny był juz topik gdzie rodzić na Śląsku... Wśród znjomych najpozytywniej wypowiadają się o Kolejowym w Ligocie.Ja rodzę w sierpniu ale chyba zdecyduję się na Tychy. Ciężarówki ze Śląska łączmy się :) Pozdrawiam

Na pewno NIE na łubinowej w Katowicach Ochojcu. Moje dziecko walczy o życie przez zaniedbanie personelu medycznego.

Gość martamas
ja chce rodzic na lubinowej w katowicach, mam lekarza z bytomia i on sam odradza bytom, w swietochlowicach we wzresniu dwoje dzieci umarlo (moich bliskich przyjaciół), a kolezance zosatwili tampon w srodku po cc wiec tam na pewno nie chce, kumpela miesiac temu zachwalala tychy, bratowa chwali mikolow, sama nie wiem, ale ja mimo wszystko na lubinowa sie wybieram