Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrice18

Postinor Duo a miesiaczka PROSZE O RADE

Polecane posty

Gość Beatrice18

Czytalam duzo o tym leku i jego skutkach ubocznych ale nie spotkalam sie z takim samym przydatkiem jak mój :/ wiec Postinor zazylam jakie 3 miesiace temu nie mialam dolegliwosci zadnych tylko oskres jakies 2dni mi sie spoznil trwal tak jak zawsze jakies 7 dni. Minely 2 miesace i zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne wzialam tak jak trzeba w pierwszy dzien miesiaczki pierwsza tabletke mija 11 dzien a ja wciaz mam okres :( od 3 dni juz bardzo slabo krwawie ale mimo to martwie sie bo pierwszy raz mam tak dlugo miesiaczke :/ Czy wie ktos czemu tak sie dzieje ??

Gość BEATRICE18
PROSZE O RADE CZY ZADNA Z DZIEWCZYN NIE MAIALA TAKIEGO PROBLEMU ?? :(

Gość . . .
słuchaj 11 dni to troche za długo, to najprowdopodobniej żle dobrane tabletki nic sie nie denerwuj, skocz do ginekologa i poproś o zmiane tłumacząc powód...nie sadze zeby to miało związek z postinorem ale jesli bardzo sie denerwujesz albo nie mozesz skoczyć do lekarza do polecam zapytać lekarza przez internet np na portalu www.wpadka.pl w zakładce zapytaj specjaliste wybierz ginekolog, on powinien rozwiać twoje wątpliwości, pozdrawiam

Gość BEATRICE18
ups kurcze mam nadzieje ze to jednak nie sa zle dobrane tabletki :/ szukalam mnóóstwo o postinorze i tabletkach anty i znalazlam wypowiedz dziewczyny ktora miala mniej wiecej podobny problem byla u ginekologa i powiedzial ze takie sytuacje tez sie zdarzaja Ale i tak pojde do ginekologa Moze znajdzie sie ktos ktos kto tez mial taka sytuacje ?

Gość zgadzam sie
dokladnie !!to na pewno zle dobrane tabletki!Wiec nie przejmuj sie tylko idz do lekarza a on przepisze Ci inne...a jak Twoje samopoczucie?Bywa ze jest Ci niedobrze?Masz mdlosci?

Gość zgadzam sie
ja mialam dokladnie tak samo...nie bralam wczensiej postinoru a kiedy zaczelam brac tabletki anty przez pierwsze miesiace mialam bole glowy okropne i dretwialy mi rece...nie chcialam isc do lekarza(glupia bylam strasznie poniewaz to bardzo niebezpieczne-patrz:zakrzepica itd) no ale coz...teraz jest ok bo moj organizm zaakcetowal tabletki:) mialam okres przez pierwszy miesiac brania tabletek!!Potem - po 4 miesiacach -kiedy poszlam do lekarza,ginekolog powiedzial ze jestem niemadra ze tak dlugo zwlekalam kiedy opowiedzialam co mi sie dzialo przez ten czas...powiedzial ze nie warto sie meczyc bo rynek jest tak bogaty teraz w takie tabletki ze mozna po prostu zmienic i dostosowac od siebie:)powodzenia!

Gość Beatrice18
dzieki za odpowiedz :) wiesz ja wlasnie nie mam zadnych dolegliwosci poprostu wciaz troszke krwawie :/ Zamierzam sie wybrac do ginekologa w przyszlum tygodniu zobaczymy czy ze mna jest tak samo A te tabletki ktore teraz biore dostalam od ginekologa bezplatnie jakies nowe chyba na rynku Jeanine a tak normalnie to dal mi recepte na Harmonet A czy te tabletki bedac zle dobrane normalnie dzialaja czyli zapobiegaja zajsciu w ciaze czy podczas stosunku jest wieksze ryzyko zaplodnienia ??

plamienie w pierwszym miesiacu brania jest jak najbardziej normalne nie obniza to skutecznosci antykoncepcyjnej pigul, gdyz jest to taki sam skutek uboczny jak np. bol piersi. organizm musi sie przywyczaic