Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irminka80

Dlaczego tak jest??????????

Polecane posty

Gość Irminka80

Moze wy mamuski mi coś pomożecie... No to tak - mój problem ... Bardzo lubię dzieci, lubie się z nimi bawic, opiekować i wogóle ale i tu jest problem jak pomyśle o tym ze miałabym miec swoje to dostaje poprostu drgawek - czemu. Właściwie jak pomyśle jestem w ciąży to widze siebie na łóżku z rozłożonymi nogami jak dre sie w niebogłosy przy porodzie. to jakiś koszmar. Czesto tez śni mi się poród. Masakra. Troche to głupie nie decydowac sie na dziecko z powodu mojego strachu przed porodem no ale co moge innego zrobić????????????

Gość cesarka
ja tez sie okropnie balam porodu i zalatwilam sobie cesarke mialam znieczulenie zewnatrzoponowe podczas zabiegu smialam sie i zartowalam z lekarzami odrazu zobaczylam swojego synka wsztstko trwalo 15 min. po cesarce prawie odrazu wstalam polecam wszystkim tego typu porod mam bardzo mile wspomnienia a to chyba nie czeste

Cesarka-a jak to jest z późniejszymi porodami po tym cesarskim cięciu, jeśli ktoś decyduje się na dużą rodzinę?:) Słyszałam, że cesarskie cięcie można mieć co najwyżej 2 razy. Prawda to?:)