Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem

KURDE KIEDY SA DNI PLODNE A KIEDY NIE???NIGDY NIE MOGE TEGO ZROZUMIEC!!!POMOZCIE

Polecane posty

Gość nie wiem

witam wszystkich!moje pytanie odnosi sie to dni plodnych i nie plodnych!kiedy one sa jak sie je wylicza???ja jakos nie potrafiw tego zapamietac!!!!mam okres kazrego miesiaca od 3 do 9 czasmi od 4 do 10 i tak co miesiac jak ktos moglby mi pomoc wyliczyc????dziekuje!!!pa

Gość kurde
skoro nie potrafisz zapamietac, to moze wez sie poucz troche matematyki zamiast o seksie myslec. A poza tym, to ksiadz najlepiej ci wytlumaczy, bo to glownie tylko kosciol takie metody antykoncepcji poleca do stosowania

Gość NIE WIEM
DZIEKI ZA ODPOWIEDZ!NIE CHCE STOSOWAC TEGO JAKO METODY ANTYKONCEPCJI ALE CHCIALABYM POPRASTU WIEDZIEC JAKO DODATKOWE ZABEZPIECZENIE!!!!

Gość motylek25
cykl kobiety trwa ok.28 dni pierwszy dzień cyklu to pierwszy dzień okresu.dni płodne wystepuja ok. 10-12 dniu cyklu i trwaja ok .5 dni.ale prawda jest taka że u kazdej kobiety to jest różnie i zawsze trzeba te trzy dni liczyc jako tolerancjie pomyłki.a wystarczy jakis stres wysiłek i wszystko się rypie .wiec jesli chcesz to stosowac jako antykoncepcjie to lepiej zrezygnuj.

Gość motylek25
najlpszy jest dzień tuz po okresie i tuz przed nim .wtedy masz perwnośc ze to na bank dni nie płodne.a pozostałe to loteria niestety

Gość do motylka
niekoniecznie. Moj okres trwa 9 dni, wiec raczej dzien po okresie jest dniem prawie plodnym:-)

Gość kobietka30
jajeczkowanie zaczyna się 14 dni przed 1 dniem cyklu. dlatego to wszystko jest tak niepewne, bo o ile wiemy który to jest np. 14dzień cyklu licząc od 1 dnia miesiączki to zagadką jest 14 dzień cyklu przed jego zakończeniem, ponieważ nie wiemy, kiedy się on zakończy, a ten mówi nam kiedy pojawia się jajeczkowanie.

Gość jala
wlasnie wrocilamod ginekologa najlepszy w moim miescie i powiedzial mi ze w ciaze mozna zajsc na w 4 dniu okresu

Gość jagda
hej, no to troszke mnie zestresowalas. ja mialam stosunek w 7 dniu cyklu. z moim chlopakiem bylismy na odludziu bez szans na sklep i stalo sie. teraz czekam na okres ktory powinien byc za 2 dni ale juz przezywam stres.