Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość receptka

Jestem po KOPENHASKIEJ i...

Polecane posty

Gość receptka

Czesc Dziewczyny!Swieta mi uswiadomily ,ze czas najwyzszys ie za siebie zabrac. Chce w najblizszym czasie zastosowac diete kopenhaska...W zwiazku z tym mam pyatnie, do dziewczyn, ktore sa juz po tej diecie: 1.Ile schudlyscie? I przede wszystkim jak dlugo utrzymywal lub utrzymuje sie efekt? 2.Czy po zakonczeniu diety zaczelyscie jesc normalnie czy wiecej czy mnie? 3. Jak wygladaly Wasze wlosy i paznokcie oraz cera w czasie diety? 4.Jak samopoczucie w czasie diety?Czy da sie normalnie funkcjonowac przy takim pokarmie :)? 5. Czy osobie 22 letniej o wzroscie 166 i wadze 60kg polecacie ta diete czy nie????? DZIEKI:)

Gość odradzam ta diete

Gość RECEPTKA
Jestem na kopenhaskiej i... wole kliknac w Nowy Temat niz w opcje Szukaj bo jestem leniwa a poza tym uwazam, ze za malo tu tematow o kopenhaskiej a w ogole na calej kafeterii za malo jakichkolwiek tmatow wiec musze, koniecznie musze, zalozyc swoj wlasny. Po co sie dolaczac do innego tematu o odchudzaniu albo poczytac i dolaczyc sie do juz istniejacych o diecie, ktorej wybralam... Ja po prostu uwielbiam tworzyc tematy jakich jest tu wiele! :-D :-D :-D

Gość Do powyzej
Bravo! Taki wpis powinien byc wszedzie!!! Bo to codzienny problem - ha ha ha.

Gość do gory

Gość do baniiiiiii
nie polecam!!!Schudlam po niej ok 3-4 kg gdzie za jakis czass powrocilo mi z 6 kg!!:(Pozatymokropnie zazeley mi wlosy wypadac,lamac sie i rozdwajac paznkocie,zrobila sie balad na twarzy i zaczely mi sie pojawiac krosty.Osobiscie powiem ze dieta do baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość do gory

Gość tyle Was stosowalo
ta diete i co....nikt sie nei wypowie? Mnie etz to interesuje

Gość szczerze odradzam
w oszałamiającym tempie ja i moja siostra przytyłyśmy po niej z nawiązką, nigdy więcej

Gość Tłusta
Ja też kobietki przybrałam z nawiązką .Ta dieta nie dla mnie .Mnie przywaliło 8 kilo i wcale tyle nie jadłam

Gość a rezsta

Gość do gory

Gość do gory

Dla obdarzonych silną wolą i mocnymi nerwami. Ekstremalna, rygorystyczna, wyczerpująca, ale za to bardzo krótka. Trwa tylko 13 dni i nie wolno jej stosować ani dnia dłużej! Dla tych co lubią szybkie efekty - dzięki niej możesz schudnąć od 4 do 8 kilo. Stanowi dobry wstęp do diet bardziej racjonalnych. Zmienia przemianę materii i upodobania smakowe. Po jej zakończeniu raczej nie będziesz mieć ochoty na golonkę czy karmelki. Działa tylko wtedy, gdy jest przeprowadzana ściśle wg planu. Jeśli podczas kuracji wypijesz lampkę wina, zjesz batonik albo kawałek bułki kurację uważa się z od razu za niebyłą. Bardzo ważne: Nie wolno jej stosować dłużej niż 13 dni i nie częściej niż raz na dwa lata, bo może doprowadzić do osłabienia organizmu, niedoborów witamin i minerałów. pomóc Ci może picie co najmniej 2 litrów wody mineralnej dziennie. Lunch i obiad można zmieniać nawzajem, jeśli będzie to miało miejsce tego samego dnia. Dieta zmierza do zmiany przemiany materii, co prowadzi do tego, że po 13 dniu możesz jeść normalnie bez obaw tycia przez pierwsze dwa lata. Jeżeli dietę przeprowadzisz rygorystycznie, zgubisz nadmiar tłuszczu (7-20 kg). Kurację przeprowadza się 13 dni i ani jeden dzień więcej ani mniej. Jeżeli podczas kuracji wypijesz lampkę wina, piwo, zjesz słodycze albo żujesz gumę do zucia, jesz dodatkowe jedzenie, to przerywasz kurację od razu i w związku z tym ginie efekt. Jeżeli kurację przerwiesz przed upływem 6 dni, możesz ją powtórzyć od nowa po 3 miesiącach. Jeżeli kurację przeprowadziło się punkt po punkcie we wszystkim, nie można jej absolutnie powtórzyć szybciej niż po roku. Zaleca się jednak, aby kurację powtórzyć po 2 latach (jeśli to potrzebne). Ze względu na długość kuracji jest ją trudno zaplanować, należy się upewnić czy w tym czasie nie jesteśmy zaproszeni do znajomych na urodziny czy inne przyjęcie. Jeśli jesteś głodny – wypij szklankę wody. Pij przynajmniej 2 litry wody dziennie!!! DZIEŃ 1, 8 Śniadanie:1 kubek kawy, 1 kostka cukru Lunch:2 jajka na twardo, gotowany szpinak , 1 pomidor Obiad:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 2, 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Lunch:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną Obiad:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3, 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka Lunch:gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Obiad:1 plaster szynki, 2gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4, 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, Lunch:tarta marchewka, jajko na twardo, twarożek naturalny Obiad:sałatka owocowa,2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5, 12 Śniadanie:duża tarta marchew z cytryną Lunch:duża chuda ryba Obiad:1 befsztyk, sałata i brokuły DZIEŃ 6, 13 Śniadanie:kubek czarnej kawy, kostka cukru Lunch:kurczak, sałata z olejem i cytryną Obiad:2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie:kubek herbaty bez cukru Lunch:kawałek chudego grilowanego mięsa Obiad:NIC

Dla obdarzonych silną wolą i mocnymi nerwami. Ekstremalna, rygorystyczna, wyczerpująca, ale za to bardzo krótka. Trwa tylko 13 dni i nie wolno jej stosować ani dnia dłużej! Dla tych co lubią szybkie efekty - dzięki niej możesz schudnąć od 4 do 8 kilo. Stanowi dobry wstęp do diet bardziej racjonalnych. Zmienia przemianę materii i upodobania smakowe. Po jej zakończeniu raczej nie będziesz mieć ochoty na golonkę czy karmelki. Działa tylko wtedy, gdy jest przeprowadzana ściśle wg planu. Jeśli podczas kuracji wypijesz lampkę wina, zjesz batonik albo kawałek bułki kurację uważa się z od razu za niebyłą. Bardzo ważne: Nie wolno jej stosować dłużej niż 13 dni i nie częściej niż raz na dwa lata, bo może doprowadzić do osłabienia organizmu, niedoborów witamin i minerałów. pomóc Ci może picie co najmniej 2 litrów wody mineralnej dziennie. Lunch i obiad można zmieniać nawzajem, jeśli będzie to miało miejsce tego samego dnia. Dieta zmierza do zmiany przemiany materii, co prowadzi do tego, że po 13 dniu możesz jeść normalnie bez obaw tycia przez pierwsze dwa lata. Jeżeli dietę przeprowadzisz rygorystycznie, zgubisz nadmiar tłuszczu (7-20 kg). Kurację przeprowadza się 13 dni i ani jeden dzień więcej ani mniej. Jeżeli podczas kuracji wypijesz lampkę wina, piwo, zjesz słodycze albo żujesz gumę do zucia, jesz dodatkowe jedzenie, to przerywasz kurację od razu i w związku z tym ginie efekt. Jeżeli kurację przerwiesz przed upływem 6 dni, możesz ją powtórzyć od nowa po 3 miesiącach. Jeżeli kurację przeprowadziło się punkt po punkcie we wszystkim, nie można jej absolutnie powtórzyć szybciej niż po roku. Zaleca się jednak, aby kurację powtórzyć po 2 latach (jeśli to potrzebne). Ze względu na długość kuracji jest ją trudno zaplanować, należy się upewnić czy w tym czasie nie jesteśmy zaproszeni do znajomych na urodziny czy inne przyjęcie. Jeśli jesteś głodny – wypij szklankę wody. Pij przynajmniej 2 litry wody dziennie!!! DZIEŃ 1, 8 Śniadanie:1 kubek kawy, 1 kostka cukru Lunch:2 jajka na twardo, gotowany szpinak , 1 pomidor Obiad:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 2, 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Lunch:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną Obiad:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3, 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka Lunch:gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Obiad:1 plaster szynki, 2gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4, 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, Lunch:tarta marchewka, jajko na twardo, twarożek naturalny Obiad:sałatka owocowa,2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5, 12 Śniadanie:duża tarta marchew z cytryną Lunch:duża chuda ryba Obiad:1 befsztyk, sałata i brokuły DZIEŃ 6, 13 Śniadanie:kubek czarnej kawy, kostka cukru Lunch:kurczak, sałata z olejem i cytryną Obiad:2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie:kubek herbaty bez cukru Lunch:kawałek chudego grilowanego mięsa Obiad:NIC

Gość ewusia44
Stosowałam kopenhaską, schudłam 5kg, poprawiła mi się cera, włosy mniej mi się tłuszczą, straciłam ochotę na słodycze. Po zakończeniu przeszłam na montignac'a i nie przytyłam. Po każdej diecie będzie efekt jo-jo jeśli wrócisz do złych nawyków żywieniowych. Przde wszystkim nie wolno rzucić się na jedzenie tylko stopniowo wprowadzać zdrowe węglowodany. Wyrzucić na zawsze słodycze tak jak to robią z alkoholem alkoholicy. Oni wiedzą, że jeden kieliszek spowoduje powrót do nałogu. Ze słodyczami jest podobnie zjesz trochę i nie będziesz mogła się powstrzymać. Na początku koleżanki patrzyły na mnie dziwnie gdy odmawiałam poczęstunku słodyczami, teraz same jedzą ich coraz mniej. Na święta upiekłam 2 placki, byliśmy też na imprezie z tortem i ciastkami i nie spróbowałam ani kawałka! Nie miałam chęci, wolałam nałożyć sobie kolejny raz pyszniutkiej sałatki. Pozdrawiam!

Gość Dupolub
Glupota nie dieta

Gość fajna dietka..
Siemka. Tak sobie czytam i postanowiłam że napiszę cosik od siebie;) A więc : Długo zbierałam sie do tej dietki bo ponad pół roku zawsze odkładałam ją na ostatnie miejsce, poza tym słyszałam dużo o jej skutkach ubocznych czyli efekcie jojo. No ale w końcu się wzięłam za siebie. Dietkę zakończyłam na 11 dniu bo okazało się ze mam problemy ze zdrowiem:-O i dieta niebyła dla mnei wskazana. Cięzko mi schudnąć na zwykłej diecie bo mam niedoczynność tarczycy. No ale mniejsza o większośc:P Tak więc dietkę przeprowadziłam 11 dni codziennie chodziłam na 1 godz. basenu i wspomagałam to karnityną forte 500. No i o dziwo heh schudłam 9 kilo:D Jakaż była moja radość dodam że mam 176 wzrostu przy rozpoczęciu diety warzyłam 68 kilo schudłam do 59 w ciągu tych 11 dni!!!! Ale to było ostre pływanie na basenie i duuuuuzo wody. Diete przeprowadzałam ok 3 miesiący temu bo zakończyłam ją w pierwszym tygodniu maja. Od tamtej pory przytyłam 1 kilogram ani grama więcej ani mniej:D:D:D:D:D:D Teraz jem trzy razy dziennie zmieniłam nawyki zywieniowe i jem bardzo duzo warzyw polubiłam szpinak i jajka podczas gdy kiedyś ich nienawidziłam:P to wszystko kwestia samozaparcia według mnie i silnej motywacji wewnętrzenj. Uważam ze jak sie czegos bardzo chce to wszystko da się osiągnąć. Obecnie ćwiczę co 2 dzień po 45 minut 15 intensywnch cwiczen na poprawienie kondycji a potem 30 minut spokojnych tylko dla mięsni.:) Osobiście jeśli ktoś ma się rzucić na jedzenie po tej diecie to odradzam bo napewno przytyje ale jesli chcesz coś zmienic to warto zacząć od tej dietki by zapoczątkować dobre odchudzanie i ustabilizowanie wagi poprzez nowe menu i nawyki żywieniowe:) Sorka ze tak sie rozpisałam:) mam nadzieje ze pomogłam w podjęciu decyzji:D całuski

Gość agaaa111
ROZPOCZYNAM KOPENHADZKA ;) o efektach juz niebawem ;) 3 lata temu było minus 7 a teraz .... ;) obaczymy,

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin