Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_

Pomózcie mi!!!

Polecane posty

Gość Monika_

Mam problem, otóż boję sie po ostatnim stosunku czy moge zajsc w ciaze.Nie zabezpieczylismy sie, co prawda moj chlopak nie mial wytrysku we mnie ale i tak sie boje .to bylo na 2 dni przed okresem.Dodatkowo po 48 h od stosunku wzielam postinor.czy jest jakies prawdopodobienstwo ze moglam zajsc w ciaze?? prosze o informacje

Gość bardzo duze
jest prawdopoobienstwo ze jestes w tej ciazy a posztinor dziala tez na po zaplodnieniu jako podtrzymywacz ciazy gratulacje

Gość Monika_
wcale mi takimi kretynskimi wypowiedziami nie pomagacie.osobiscie zycze wam gorszych stresow:)

Jesli jeszcze raz na tym forum przeczytam o stosunku przerywanym jako metodzie antykoncepcji pójdę do łazienki i pochlastam się brzytwą po pradziadku!!! Moniko, stosunek przerywany jest świetną metodą na nerwicę seksualną i tylko na to. Jeśli kochałaś się 2 dni przed okresem, wziełaś postinor, to poważnie wątpię, żebyś była w ciąży. Postinor działa do 72 godzin od stosunku, natomiast faktycznie, jeśli jest przyjęty w późniejszym okresie, kiedy już doszło do ciąży, działa na tę ciążę podtrzymująco.

Gość Monika_
stosunek przerywany nie jest dla nas forma antykoncepcji, tak wyszlo po prostu..moze glupi ten temat, ktory wrzucilam na forum, bo czytalam ze wiele jest podobnych przypadków,ale jednak kazdy z nich jest inny. chcialam otrzymac jakies wsparcie , chyba psychiczne , mam nadzieje, ze bedzie oK. dziekuje za wypowiedzi.pozdrawiam