Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati_25

chcę zajść w ciąże,ale mam padaczkę!!!

Polecane posty

Gość kati_25

cześć dziewczyny:) od 3 lat choruje na padaczkę pourazową,miałam wypadek i... po jakimś czasie okazało się ze dość duży wstrząs spowodował to,iż teraz cierpie na epilepsję.Biore tabletki LAMIKTAL od pewnego czsu nazwa zmieniła się na LAMIKTRIN. Napady mam bardzo bardzo żadko,przez 3 lata miałam "tylko" 3 napady.Dziewczyny proszę jak któras z was bierze tabletki przeciwpad.i jesteście w ciąży,planujecie zajść lub urodziłyście dziecko,napiszcie jak przeszłyście ciąże i czy dzieci są zdrowe...Tak bardzo się martwie!!!!

Gość kkkkkkkkkkkk
a rozmawiałas o tym z lekarzem?

Hej Kati 🌼 Mam koleżankę, która bardzo poważnie chorowała,równiez miała epilepsje i ataki miała dość często, poza tym jeszcze dochodziła do tego astma i urodziła cudowna zdrową córeczkę, która dziś ma już 2 latka:) lekarz zapisał jej jakies inne leki zmienił dawkę poza tym musiała dużo częsciej chodzic na wizyty lekarskie ale wszystko było ok wiec nie martw się na pewno masz tez szansę na urodzenie zdrowego dziecka :) głowa do góry i duzo pozytywnych mysli:)

Gość kati_25
dziękuję Julcia za pocieszenie,ale rozmawiałam z lekarzem i muszę być pod kontrolą nie tylko ginek. ale również neurologa.Pocieszyłaś mnie informacją ze twoja znajoma urodziła zdrowe dziecko bardzo sie cieszę mam nadzieję ze ja mi sie też uda.Najgorsze to te tabletki...