Nocnik 0 Napisano Marzec 30, 2005 biore tablety juz od 1,5 roku i niestety zauwazylam cos dziwnego. Wczoraj troche popilam (piwo) i dzisiaj mam pelno czerwonych, suchych plam na twarzy. Czy to moze byc od polaczenia alkoholu i tabletek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 52ata Napisano Marzec 30, 2005 ale jakie tablety bralas,bo wiekszosc nie wchodzi w reakcje z alkoholem,albo ja jestem taka ciemna i nie wiem co to sa tablety ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocnik 0 Napisano Marzec 30, 2005 To są tabletki antykoncepcyjne-microgynon21. I wlasnie nie wiem, czy to od nich dostalam tych plam na twarzy czy od czegos innego. Bo te plamy to jest chyba uczulenie (tak to wyglada) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....... Napisano Marzec 31, 2005 oczywiście że to może być alergia widocznie połączenie tych 2 rzeczy tak się u ciebie skończyło posmaruj jakąś maścią np. z witaminą A, albo czymś łagodnym tłustym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sikoreczka Napisano Kwiecień 2, 2005 ja mam taką małą jakby suchą czerwonawą plamkę na łopatce,ale się nie przejmuję i też przyjmuję tabletki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocnik 0 Napisano Kwiecień 2, 2005 Pije wapno i smaruje sie kremikami. Juz mi to zlazi. Dzieki za radz.papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach