Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukaszek19

WPADKA??

Polecane posty

Gość tosia46
statystyki dostepne sa na stronach polskiego tow gin i poloznikow to sie czesto rzeczywiscie zdarza na 3 roku med sie o tym duzo mowi w podrecznikach to krwawienie jest jest jakby proteza organizmu dla wyrownania zaburzen hormonalnych i zasadniczo lepiej jest niz gdyby te zaburzenia mialy pojsc w inna strone jest tez bardzo wiele przypadkow samoistnych wczesnych poronien i nie dochodzi do zagniezdzen zarodka i to opoznienie to wlasnie zatrzymanie krwawien a pierwsze krwawienie po opoznieniu to oczysczanie jamy macicy z niezagniezdzonego zarodka moze dojsc do sytuacji ze byla ciaza blizniacza, jeen z zarodkow zagniezdzil sie a drugi jest esuwany w quasi menstruacyjnym krwawieniu i kobita dalej jest w ciazy

Gość ale........
krwawienie to wyglada inaczej niz okres i karzda kobieta wiedzaca jak wyglada i jak przebiega jej okres rozpozna jakies zmiany

Gość ale nieprawda
to krwawienie i dolegliwosci sa identico nawet pacjentki opisuja swoje zdziwienie w 3 mies na usg jak lekarz im mowi ze to 3 miesiac a one ze okres to mialy normalny 2 dni temu tego nie mozna tak rozpoznac a jak ktora niema innych objawow jak mdlosci, ogorki, zapachy, piersi itp, to sie nie kapnie na 100% tosia46

Gość ale....
to ciekawe czemu ja sie zgapnelam tez dostalam okres a bylam juz w ciazy jak sie mu przyjrzalam to wygladal nieco inaczej nie bolal mnie brzuch i byl nieco slabszy

Gość ale....
i nie mialam ani mdlosci ani innych objawow ciąży i odrazu wiedzialam ze cos jest nie tak z tym okresem

Gość G
Widocznie Tosia nie ma nic innego do roboty tylko straszyć ludzi.

Gość G
Widocznie Tosia nie ma nic innego do roboty tylko straszyć ludzi.

Gość zakłopotana Tutti
Prosze pomorzcie mi! mam 16 lat i wczoraj współzyłam pierwszy raz z moim facetem (Kacper 26 lat) no i od samego rana mam goraczke brzuch mnie boli, głowa i wymiotuję ciągle takim zielono-złótym płynem...:( nie wiem co mam sie zemnądzieje? nie moge powiedziec rodzicom bo ONI mnie by zabili Kacper skonczy 27 lat we wrzesniu a ja 17 w grudniu! PROSZE POMORZCIE MI. Tutti KOCHAM GO ALE NIE CHCE GO STARCIC;(

po prosty mozna sie zalamac iloscia dzieci rozpoczynajacych wspolzycie... zamiast sie pouczyc/dowiedziec o konsekwenacjach i ryzyku to one leca do lozka....a twoj chlopak jesli jest w takim wieku to powienien myslec zastosowaliscie chociaz jakiekolwiek zabezpieczenie??(tylko nie piszcie o stosunkach przerywanych...)

po prosty mozna sie zalamac iloscia dzieci rozpoczynajacych wspolzycie... zamiast sie pouczyc/dowiedziec o konsekwenacjach i ryzyku to one leca do lozka....a twoj chlopak jesli jest w takim wieku to powienien myslec zastosowaliscie chociaz jakiekolwiek zabezpieczenie??(tylko nie piszcie o stosunkach przerywanych...)

Gość Tutti
z zabezpieczen to tylko durex. a stosunek byl przerwany! czy moge byc w ciązy z takimi objawami? i kiedy wystepuja pierwsze objawy? dzien?? tydzień?? RATUJCIE!! Boje sie cholernie teraz nie prawcie mi morałów o dobrym zachowaniu i o głupich zasadach. Tylko powiedzcie mi cos na ten temat. PS: To ile on ma lat i ile ja to juz nasza sprawa!!!!!!!!!!

Gość zakłopotana Tutti
Prosze pomorzcie mi! mam 16 lat i wczoraj współzyłam pierwszy raz z moim facetem (Kacper 26 lat) no i od samego rana mam goraczke brzuch mnie boli, głowa i wymiotuję ciągle takim zielono-złótym płynem...:( nie wiem co mam sie zemnądzieje? nie moge powiedziec rodzicom bo ONI mnie by zabili Kacper skonczy 27 lat we wrzesniu a ja 17 w grudniu! PROSZE POMORZCIE MI. Tutti KOCHAM GO ALE NIE CHCE GO STARCIC;(

Gość zakłopotana Tutti

Gość G do Tutti
Nie denerwuj się. Objaw wymiotny pojawia sie o wieeeele później wiec ten u ciebie na pewno nie swiadczy o ciązy tylko sie po prostu denerwujesz. Gorączka i bolący brzuch tez od stresu. Po 1 dniu nie ma jeszcze zadnych objawow. A poza tym jak uzyliscie durexa i nic sie nie stalo z nim to na pewno bedzie wszystko okej :) Twoj chłopak jest juz w takim wieku ze raczej wie jak go uzywac :P Wiec naprawde nie masz sie czym martwic.

Gość do tutti
trzymaj sie objawy jak w ciazy, ale to nic strasznego mijają po 9 miesiacach bycie matka to los kazdej z nas lepiej zybcieciej bo organizm silniejszy trzym sie

Gość tutti
ZAMIAST SIE PIPERZYC WYPIJ SZKLANKE WODY. I podowiaduj sie troche o twojej fizjologi zanim znowu pojdziesz do lozka. Znam ten typ. Teraz bedziesz tworzyc mnostwo debilnych topikow i sikac w majty przez najblizsze 9 miechow, czekajac na wyimaginowany porod. P.S. Najprawdopodobniej masz grype jelitowa, albo to ze stresu przed ciaza.

Gość Lukaszek19
titti ty to naprawde jestes pierdolnieta!@!!!potrafisz tak dołować czlowieka!!!!!co ci daje taki komentarz>???

Gość Lukaszek19
tutti ty to naprawde jestes pierdolnieta!@!!!potrafisz tak dołować czlowieka!!!!!co ci daje taki komentarz>???

Gość ja cie krece
sie Ty nie denerwuj, jak Ci pisza o faktach z tym okresem Twojej partnerki na dwoje babka wrozyla jeszcze co mamy Cie oszukiwac??? !!!!!!! po co ????? idąc do łożnicy kazdy jest swiadom ryzyka i tego ze 100% zabezpieczen nie ma, mozna wpasc albo nie wpasc (co jest jednak czestsze bo bylo by nas tu jak krolikow) a dziwne przypadki sie zdarzają , rzadko ale są farciarze - może to wlasnie Wy on (okresik) naprawde moze byc do 4 miecha normalny bez zmian, moja kolezanka miala do 3 miecha - siedzialysmy biurko w biurko w pracy, i nikt nic nie wiedzial, tylko potem sie wyjasnilo czemu tak czesto chodzi sikac a myslala ze jest podziebiona - ona byla nawet zadowolona bo w sumie to planowali i hop juz prawie 4 miesiac i z gorki juz bylo, mniej czekania wiec wszytko jest mozliwe a tak kolezanka wyzej, tez nie ma regoly, wkoncu w dobie zywnosci modyfikowanej genetycznie, nikt nie wie na co tak naprawde to wplywa, i moze ona jest tego przykladem???? tego nie wie nikt w koncu nikt tu nie jest wrozką ani lekazem paranormalnym i kazdy tu pisze to co slyszal albo zna z autopsji albo jakie ma przeczucie no nie napisze jakie mam przeczucie bo nakrzyczysz ze Cie stresuje

Gość Lukaszek19
ale mi nei chodzi o mnie,moja sprawa jest wyjasniona nie jest w ciazy idzie po pigulki dzis u lekarza bylismy...ale jak kolezanka wyzej napsiala ...po co jej tak psiac,ze juz pampersy itp. zamiast pocieszyc...ja nie bede na ciebie krzycec bo po co,ale jak ktos mi pisze zebym jzu kuywal pampersy itp.. to nie moge wytrzymac!!!

Gość Pampers 3xTAK
a ja uwazam ze do pocieszania trzeba sobie przytulanke kupic a jak sie ma 15-16-17-18-19 lat i sie juz jest tak bardzo doroslym ze tak bardzo trzeba koniecznie isc do lozka w celach erotyczno-seksualnych to niestety - ale tez trzeba byc przygotowanym do zakupow pampersow, i zadne biadolenie poooooomocy tu nie pomoze

Gość STOPpampers
KOCHAC SIE KAZDY MOZE,co wy myslicie ze jezeli sie ma 15 16 17 18 19 to nei moze isc do lozka,jesli juz ktos czuje ze tak to idzie!!wy to sie znacie umiecie tylko straszyc ludzi,pierdolicie glupoty....zamiast pocieszac ich!!!a nawet co cie obchodzi ile ona ma lat chciala sie kochac?wpadla?to jej problem,mozesz ja tylko pocieszyc a nei dolowac i kazania robic!!!!stuknijcie sie!!!

Gość Nie - stoppampersom
a wlasnie ze nie, kafeteria to nie forum przytulania i pocieszania tylko szkola przetrwania pocieszac trzeba sie w ramionach mamy, taty, chlopca, babci a ze ktos ma spierdzielony kontakt to niech go naprawi bo w razie wpadki wlasnie mu sie przyda ta/ten co wpadli i tak sa zdolowani na maxa i zaden tekst tu ich nie zdoluje bardziej ale moze odniesie taki skutek ze inna/inny 16-17-18-19-20-21-...75..itd latek zastanowi sie zanim wlezie skims do wyrka liczac na to ze mu sie uda - zycie nie je bajka, w koncu i trzeba jednak myslec przed a nie kurwa, .....ach mielismy przerywany..., on wyszedl... ooo... skonczyl mi na plecach a teraz misie spoznia,,, ooo chyba jestem w ciazy bo mialam wtedy plodne dni,,, bo wlasnie je sobie wyliczylam .... co to kurwa przedszkole jest - trzeba brac pampersy we wlasne rece i tyle w dupe jebac, a niech zapamieta ten strach, (jak mieli pecha i nie wpadla/li )oczywiscie - nawet do konca zycia - i prawnuczką opowiada jaką babcia z dziadkiem fantazje mieli

Gość no cóż
Ja do 3 miesiaca ciąży miałam krwawienie identyczne jak podczas okresu jeśli chodzi o intensywność. Miałam nawet skurcze brzucha takie jak co miesiąc. Że jestem w ciąży zorientowałam się pod koniec trzeciego miesiąca, bo w ulubionych super obcisłych dżinsach zaczęło mi być ciasno :)

Gość mnie wkurza
jak ktos napisze posta,ze chyba jest w ciazy. A jak mu powiesz, ze chyba jest to jeszcze cie zjebie, ze NIE TAKIEJ OCZEKIWALAM/EM ODPOWIEDZI

Gość Nie - stoppampersom
no prosze wiec jednak cos wtym jest

Gość luki
kazdy ma swoje zdanie.,..niech kazdy lepiej uwaza!!!przy głupiej zabawie mozna zajsc w ciaze!life is brutal...ale dziecko to tez wspanialy dar od boga!!ale rzycze kazdemu dobrze,niech kazdemu sie tak stanie jak chce

Gość luki
kazdy ma swoje zdanie.,..niech kazdy lepiej uwaza!!!przy głupiej zabawie mozna zajsc w ciaze!life is brutal...ale dziecko to tez wspanialy dar od boga!!ale rzycze kazdemu dobrze,niech kazdemu sie tak stanie jak chce

Gość a ja
a ja życze każdemu żeby mogł wiele razy życzenia składać a rzyczenia

Gość hehek
a moze mialo byc - rycze kazdemu .... ja rycze ze smichu