Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zewa

Od jutra zaczynam .... za pół roku też

Polecane posty

Gość Zewa

Tajemniczo brzmi, ale już wyjasniam. Otóż, od jutra zaczynam obserwowac mój cykl, będę to robiła około pół roku. A po co to? Otóż za pół roku zaplanowaliśmy staranko o bajbuska. A że chcę znać reakcję swojego organizmu w każdym cyklu i okreslić moment owulacji, to będe codziennie rano mierzyła temperaturkę. Przygotowałam już wszystko, notatnik i szablon wykresu. Mam fisia, wiem, ale wolę nie strzelać w dziurę w płocie :p Ponadto mój plan obejmuje schudnięcie i podreperowanie kondycji, zarówno fizycznej jak i psychicznej (nie myśleć, nie myśleć, tylko działać). Schudnięcie jest konieczne, bo nie chcę potem wyglądac jak afrykański nosorożec :) choc pewnie i tak będę (rodzinne). Czy któraś z was kobitki też jest na takim etapie jak ja? Może podtrzymamy sobie towarzystwa i będziemy siebie dopingować przez te dłuuugie miesiące ???

Gość kkkkkkkkkkkk

Gość kkkkkkkkkkkk

Gość kkkkkkkkkkkk

Witam :) Jestem mniej więcej na tym samym etapie co ty. Przed zajściem w ciążę postanowiłam przebadać się i poszczepić. Więć z moich skromnych obliczeń musze powstrzymywać się z zajściem w ciążę do października ( wówczas mam ostatnie szczepienie przeciw żółtaczce). Jeśli chodzi o inny punkty twojego planu są one takie same jak moje ;). Schudnięcie. Zaczęlam od niewinnych brzuszków jakiś tydzień temu, teraz myslę o jakiejś lekkiej diecie. Zaczynam też aktywnie działać na działce, no i oczywiście bieganie i rower. Mam nadzieję że wytrwam, czego i Tobie życzę. Pozdrawiam. Zapraszam na mój adres to : polcia_80@o2.pl.