Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość googoo

Gdzie rodzić na Śląsku????

Polecane posty

witam kobietki polecam goraco szpital kolejowy w Ligocie jest super mam juz porownanie bylam traktowana jak ksiezniczka odradzam swietochlowice bylo strasznie.

Gość ccc - to dla mnie
Myszsza to chyba wie już każda dziewczyna na forum ..... Bytom o nie !!!!!!!!!!!!!!!1 a co powiecie o Goduli w Rudzie Śląskiej ????????

rodziłąm w lipcu w tychach :-) cudownie!!! nie miałam tam lekarza prowadzącego a traktowana byłam jak ktoś wyjątkowy... cudowne położne, piękna porodówka... odnowiony oddział położniczy...

Gość ccc - to dla mnie
up up

Gość Gorga
Witam. Poszukuję dobrego szpitala w oklicy Rybnika (np. Wodzisław Śl., Żory, Rydułtowy). Niestety szpital w Rybniku ma bardzo złą opinię. Liczę na odzew, bo termin juz niedlugo :-)

Gość 70-80 zeta
a może w rudzie ???

tak, jasne strona rodzić po ludzku.,.. wszystko świetnie:zachwalają Pyskowice na najwyzszym poziomie a jak tam bylam po terminie zbadac sie bo zaczelam krwawic to nie dosc ze mnie potraktowano z gory, to jeszcze gim byl dretwy nieczuly etc... a chcialam tam rodzic mimo ze moj gin namawial mnie na inny szpital. W koncu wybralam Swiętochłowice- i nie rozczarowalam się. Wszytkie położne jak do rany przyłóż a one są najwazniejsze bo to one cały porod się ciezarną opiekują lekarka tylko wchodzi na 5min na sam koniec i tyle... zreszta lekarze tez w porzadku, pielegniarki mile i pomocne. O wszystko o co chcialam zapytac i sie dowiedziec -mialam odpowiedz. Panie od noworodków troche dretwe ale z nimi sie wlasciwie prawie wcale kontaktu nie ma. Poczawszy od wygladu oddzialu a skonczywszy na ludziach- bez zarzutu... oceniam na 6 z+ i polecam.

Gość asiekfm
Gdzie rodzić? Na poczatek listopada ma termin(pierwszy poród). Chodzę do lekarza prywatnie więc nie będzie go przy porodzie czy siemianowice będa dobrym wyborem?A może Katowice?

Gość jalanta
Chciałam się dowiedzieć czegoś więcej o szpitalu w blachowni. bardzo proszę o odpowiedŹ. jak tam przebiega poród i czy szpital jest dobrze wyposażony?

Gość Papilio89
Witam. A co powiecie na Wodzisław Śląski?? Trzeba mieć ubranka dla dziecka na pobyt czy dają szpitalne?? Pozdrawiam

Gość cclaudia
Knurów, zdecydowanie, doskonałe warunki po odnowieniu odziału, dwuosobowe sale z łazienkami, porody w wodzie, fajny personel. Tylko Knurów!

Gość Opiiiinia
Co sądzicie o szpitalu w Rydułtowach ?? Ja słyszałam że Tychy Knurów to dobre szpitale, natomiast bardzo odradzam rybnik. Jestem w ciąży 3 raz i chce rodzić w Rydułtowach. Co myślicie ??

Gość alaaaa123
cały śląsk zebrać i spalić razem z ludzmi bo wszyscy tam to kurwiszony!

Gość ja rodziłam 5 lat temu
w Rudzie Śląskiej - Goduli i byłam bardzo zadowolona. teraz zamierzam rodzić w Piekarach Śląskich