Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak zazywac novynette

Jak zazywac novynette?

Polecane posty

Gość Jak zazywac novynette

Bo czytalam wypowiedzi na innym forum i sie zagubilam.. ja biore je zgodnie z kolejnoscia- od START i biore je według kolejnosci.. 1, 2, 3.. itd az do 21 i potem robie 7 dni przerwy i biore znow 1 tabledke zaczynajac od START.... kobietki namacily mi cos o dniach tygodnia.. bo w zasadzie sa tam wypisane 7 dni tygodnia.. ale tak jakos dziwnie i nie zwracam na to uwagi. a wiec czy dobrze je zazywam???

Gość i jeszcze jedno pyt...
ostatnio zmienialł sie czas o godzine do przodu... i teraz sie zastanawiam odnosnie zazywania tabletek.. skoro przedtem bralam tabletki o 20 a teraz czas "poleciał" do przodu o godzine w przód to czy jak dalej bede stosowac tabletki o tej godz 20 nowego czasu to to bład? Juz od tygodnia stosuje sie z nowym czasem... i sie zastanawiam czy w momencie gdy zmieniono czas powinnam zmienic tez pore brania tabletek.

Gość wiksa
Siemka,ja rowniez biore Novette i zaczynam zawsze od startu(os 1wszej tabletki),w ogole te oznaczenia na tych pigulkach jest pokrecone:/A odnosnie zmiany czasu to nie wiem,ja biore normalnie(tzn.przed zmiana czasu bralam o 19 i teraz rowniez biore o 19)Pozdrawiam:)

Gość maja.....
Dobrze je zarzywasz, wieć się nie matrw. A co do zmiany godziny ich zarzywania, to nailepiej zrobić to przy pierwszej tabletce z nowej paczki... ale jeżeli przesunięcie nie jest dłuzsze niz o 3 godz to nie ma obaw. :)

Gość eszolcja
W tabletkach novynette nie ma roznicy kolejnosc brania, gdyz wszystkie tabletki sa takie same, czas opoźnienia połknięcia tabletki moze wynosic 12 godzin, jesli będziesz brała tabletki np.raz o 20, a raz o 21, to jedna godzina nie robi absolutnie różnicy

Gość eszolcja
W tabletkach novynette nie ma roznicy kolejnosc brania, gdyz wszystkie tabletki sa takie same, czas opoźnienia połknięcia tabletki moze wynosic 12 godzin, jesli będziesz brała tabletki np.raz o 20, a raz o 21, to jedna godzina nie robi absolutnie różnicy