Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cholera

dr Karpiński Warszawa

Polecane posty

ktos zna namiary??? endokrynolog ginekolog. Poszukuje go i kurde nie moge namierzyc.. leczylam sie u niego na Gwiazdzistej w 1998 i byl super.. musze wroocic.. ale slad po nim zaginal.. czyzby zszedl z tego swiata??? nie moge przez biuro inf.medycznej, nie ma wlasnego gabinetu... moze ktos widzial? ktos wie???

Gość miska_m
a jesli mozna wiedziec, to jakie mialas problemy, ze poszlas do endo-ginekologa? bo ja sie zapisalam na czerwic dopiero panstwowo, ale sie zastanawiam nad zmiana na prywantego... tylko to chyba droga inwestycja takie prywatne badania i wizyty?

mialam klopoty z okresem... wybadal mnie ze wszystkich stron.. porobil na wstepie od cholery badan.. dopiero wtedy zaczal ze mna rozmawiac... wtedy nie chcialam miec dzieci... wyprowadzil moje hormony do dobrego poziomu..ale wtedy mi walnal..zebym sie z potomstwem sperzala..i jeslibym miala klopoty zeby sie zglosic.. oczywiscie rooznie to bywa, teraz juz chce miec dzieci..i jakos nie moge... moja lekarka.. panstwowa.. jak jej powiedizalam ze sie leczylam..ze zastrzyki na wywolanie okresu bralam..tarczyca byla leczona.. provery.. i takie tam inne... powiedziala ze od wrzesnia to jeszcze malo czasu.. i zadnych badan.. cytologie zrobila i cacy.. no kurde.. niepokoi mnie troche to ze bardzo chcemy a nic nie wychodzi... a nie wiem jakie hormony sama sobie moge zrobic.. :( wiem powinnam sie odstresowac..ale jak sobie pomysle ze mialam problemy wczesniej i teraz jakos nie \"wpadam\" to chyba lepiej wczesniej zabrac sie za leczenie niz pozniej??? ;/ miska - Ty tez nie mozesz \"wpasc\"??

nie sperzala tylko sprężała.. w sensie pospieszyla.. droga.. no groda inwestycja.. wizyta chyba z 60 zeta ale to bylo dawno temu teraz to chyba z 80... badanie usg hormony z krwi wszytsko ekstra kosztowalo... niestety nie pamietam dokladnie ale to i tak sprzed kilku lat by byly ceny

Gość miska_m
ja jeszcze wpasc nie probuje :D tzn. jeszcze nie chce miec dziecka, ale mam problemy z okresem... nie dosc, ze jest nieregularny to jak juz jest, to czasem bardzo skromny... a poza tym rok temu odstawilam pigulki i zaczely mi rosnac wasiki na twarzy... strasnzie zle to wyglada i zaczynam sie bac... moze jednka te pigulki byly zle dobrane... a wiesz moja siostra stosowala terpaie hormonalna na wywolanie miesiaczki i teraz tego bardzo zaluje, bo nei mzoe zajsc w ciaze, a jak juz jej sie udalo, to dwa razy poronila... lekarz ktory ja teraz prowadzi mowi, ze to dlatego, ze tamta terapia byla zbyt intensywna i ze w ogole hormony sztucznie dawkowane zle wplywaja mimo wszystko na organizm...

hmm... moze miala zle dobrana terapie??? niby ze mna wszystko teraz ok.. ale jakos nie da rady.. chyba stres itpitd.. im czlowiek starszy tym trudniej chyba.. u Ciebie to wydaje mi sie ze chyba potrzebna porada endokrynologa.. za duzo testosteronu.. chyba? ja mialam tamte problemy w 1998.. czyli jakis czas temu.. przestawili mnie na antykoncepcje i sprawa sie wyregulowala.. z tymze powiedzial mi ze najprawdopodobniej bede miec klopoty no i wykrakal.. na dodatek nie \"zaszłam\" szybko.. co mi wyraznie zaznaczyl.. :( nie zawsze na zawolanie mozna zajsc w ciaze.. wtedy nie moglam z innych powodoow (brak potencjalnego odpowiedzialnego chetnego na ojca) teraz nie moge (bo nie moge)

Gość magdusiamagdusia
przyjmuje taki na pradze pd, rodziewiczówny 7, przy łukowskiej

Gość magdusiamagdusia
jesli chcesz tel do niego to napisz mi na maila to jutro wysle

szukam dobrego endokrynologa w wawie lubw lodzi, bardzo prosz eo pomoc, mam hiperprolaktynemie, niby juz bita prolaktyne ale teraz mysle ze ja wogole nie mam owulacji, poniewaz temp-stala i sluzu wciaz brak