Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaa

Diane35 - potrzebuje porady..

Polecane posty

Gość jaaaaaaa

mam mały problem z rozpoczeciem brania... wczoraj wziełam pierwszą pigułke ale teraz nie wiem czy to było słuszne :/ - wczoraj zaczął mi sie okres - tak przynajmniej mi sie wydawalo... bo troche krwawiłam - wziełam pigułke... - dzisiej nie ma po nim sladu... nie wiem co robić :(:( skończyc opakowanie czy nie kończyć.. odrazu mowie ze Diane biore w celach leczniczych nie antykoncepcyjnych.. Prosze Pomożcie mi :( może któraś z was tez miałą taki problem :(

Gość G
bierz nastepna bo ci sie juz w ogole wszystko rozreguluje

Gość bonnie_blue
Mi sie tez tak zrobilo.

Gość ala_xxxxx
bierz, całe opakowanie, nawet jak muli cię i masz wymioty; a okres się zatrzymał bo dostał dużą dawkę hormonów. Po innych tabletkach nie zatrzymuje sie tak od razu

Gość ala_xxxxx
tzn nie okres dostał hormony tylko organizm, z drugiej strony diane jest mocna, ja się z nią męczyłam 4 lata, 4 lata mdłości i wymiotów, a potem olsnienie że są inne tabletki i bez skutków ubocznych...

Gość nie.............
jezeli mozesz to zmien tabletki te zawieraja strasznie duza dawke hormonow sa to tabletki starej generacji ja czulam sie po nich fatalnie bylam rozdrazniona bolaly mnai piersi bylo mi niedobrze a po 3 opakowaniu zatrzymal mi sie okres teraz biore inne pigulki i czuje sie swietnie