Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOONIA

CZY MOŻLIWE???

Polecane posty

Gość MOONIA

Kochalam sie z chlopakiem przez ubranie.. (on w dzinsach ja w spodniach z materialu) niby nie powinam byc w ciazy bo to niemozliwe bez konatku bezposredneigo. noo ale czemu mi sie spoznia okres juz z tydzien? i bola mnie piersi? ostatnio duzo biegam i to moze od tego mnie bola ale nie mam pewnosci?? boje sie robic testow bo boje sie tego ze bedzie pozytywny.. noo ale to nie mozliwe zeby tak bylo gdyz stosunek przez tkaniny nie doprowadzil chyba do wytrysku;/

Gość co to znaczy kochac sie przez
ubranie? alez z ciebie idiotka! ile masz lat? 10?

Może te objawy są spowodowane przesileniem wiosennym ;)

Może te objawy są spowodowane przesileniem wiosennym ;)

Gość G
Jak byliscie w spodniach to niby jak mogliscie sie kochac :/ Głupota niektorych ludzi mnie przeraza.. idz sie schowaj.

Gość poiuytrewq
Normalnie, ocierali sie przez ubranka :D

Gość sluchaj dziewczyno
na bank doszlo do wytrysku i raczej pogodz sie z tym ze zaszlas w ciaze, biegnij szybko do ginekologa i mu o tym opowiedz

Gość mona-88
coo wy wszyscy jestescie tacy chamscy i zlosliwi??? normalnie ludzie chca sie poradzic.. sa niedoswiadczeni a tuu odrazu sie z nich wysmiewacie i zartujecie.. dla niektorych to chyba sa powazne tematy? i bardzo stresujace noo ale z tego co widac to chyba nie dla kazdego? o petting nawet nie mozna sie spytac;/;/;/

Gość misia 17
Ty lepiej powiedz mamie gratulacje dzidzi oby wszystko bylo bez komplikacji niemartw to biedzie silne dziecko bo do jajeczka dociera najsilniejszy plemnik ale jak wasze wilgotnisci sie zetkneły to ciąża na bamk to sie zdaza naprawde , moja kolezanka tak miala a byla dziewicą, to sobie wyobraz jak sie lekarz zdziwil nawet na zjazd polskiego tow ginekologow i poloznikow jechala na ich koszt serio

w ciąży napewno nie jestes...okres moze spóźniac sie z wielu przyczyn...stres, wzmozony wysilek fizyczny....wiec spokojnie

w ciąży napewno nie jestes...okres moze spóźniac sie z wielu przyczyn...stres, wzmozony wysilek fizyczny....wiec spokojnie

Gość słuchaj no
chyba jestes w ciazy, tez slyszalam o takim przypadku i to nie jeden (moj lekarz tez o tym mowil ale niekazal nikomu powtarzac bo im podobno nie wolno tych faktow podawac) to sie zdarza, plemniki sa dzis silniejsze ma to wplyw z zywnoscią modyfikowana genetycznie, pelno teraz tego u nas bo nikt nie pilnuje co szamiemy wpadki takie sie zdazaja pozdrowinki

Gość mona-88
no juz wiem nie jestem:P mam okres wkoncu po 8 dniach..

Gość nic ppewnwwego
bo jak poczytasz wątki , na innych topikach to bedziesz wiedziec ze do 3 - 4 miecha mozna miec calkiem normalny okresik i to sie zdarza docs czesto, wiec nie mow hoop

Gość zapraszam na
www.psyche-soma.prv.pl Tam nikt sie nie wysmiewa z problemow jak moj/a poprzednik/czka

Gość SPADKA SPAMERKO REKLAMOWKO
NIE PASI TO NIEZAGLADAJ no

Gość a wiecie ze to wyzej to
forum reniki!!!!!!!!!! znowu sie tu reklamuje