Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Guśka

Czy to może być objaw ciąży???

Polecane posty

Witam :) 8 dni, zaraz po stosunku miałam owulację. Zrobiłam test dwa dni temu, chyba trochę za wcześnie, wynik był negatywny. Czekam teraz na pojawienie się okresu, lub nie :) Nie mam żadnych typowych objawów, bo trochę chyba na to za wcześnie, natomiast zastanawia mnie \"skacząca\" temperatura. Mianowicie raz mam 37.3, 37.2, innym razem 36.6, 36.8, 37.0 - częściej powyżej 37, ale nie przez cały czas. Teraz mam 37.2 i tak jest od rana, tj. od 6 ;) Czy to może być objaw ciąży??? Dodam, że nie jestem chora, a przynajmniej nic o tym nie wiem :) Nie mam nawet kataru :)

Poprawiam się, bo uciekł mi kawałek tekstu:) Miało być : 8 dni temu, zaraz po stosunku miałam owulację.

Dopiero jesli podwyższona temperatura bedzie sie utrzymywać ponad 16 dni , moze to być ciąża. Podwyzszona temperatura do nastepnej miesiączki jest normą. Natomiast nie wiem skad te gwałtowne spadki.

Dopiero jesli podwyższona temperatura bedzie sie utrzymywać ponad 16 dni , moze to być ciąża. Podwyzszona temperatura do nastepnej miesiączki jest normą. Natomiast nie wiem skad te gwałtowne spadki.

Gość jesli jestes pewna
co do terminu owulacji to przypuszczam, ze za 9 miesiecy urodzisz synka :-) Nie wiem czy takiej informacji oczekiwalas, ale takie jest moje doswiadczenie w tej sprawie...

Gość skad ta pewnosc
ze synka? A moze coreczke?

Gość poniewaz w czasie kiedy bardzo
chcielismy miec z mezem coreczke przeczytalismy pewnie wszystkie ksiazki jaki ukazaly sie na temat plci dziecka. I wyczytalam z nich, ze plemniki "meskie" sa znacznie szybsze niz "zenskie". I dlatego pisze, ze skoro owulacja byla natychmiast po stosunku, to one pierwsze "dopadly" jajeczka. Niestety wtedy, kiedy trzeba poczekac na jajeczko zostaja juz tylko "zenskie" bo sa silniejsze. Meskie "czekajac" gina :-) Mamy coreczke, wiec wszystko stalo sie tak, jak zaplanowalismy i postepowalismy zgodnie z "instrukcja"

Masz rację :) Tak jest dokładnie z tymi plemnikami, skubane jedne :) Zobaczymy... Czekam z niecierpliwością :)

A co do owulacji, to jestem na 100% pewna. Zawsze czuje lekki ból wtedy w okolicy jajnika. Pozdrawiam serdecznie :)