Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikaaa

czy ktoras z Was zmienila Cilest na tansze pigulki? bo ja tak chce zrobic

Polecane posty

Gość mikaaa

Biore cilest od roku, jednak coraz czesciej chce go zmienic na rzecz innych tanszych pigulek. Napiszcie czy ktoras z was tak zrobila i na jakie pigulki? O jakiej ilosci hormonow?

Gość sama jestem ciekawa
z tych samych powodów :) Wie ktoś ? Zmieniała któraś ?

Gość Kasia_sw85
Nie wiem ile CILEST kosztuje ale ja zmienilam MERCILON (okolo 30 zl za opakowanie) na tansze pigulki-ich odpowiednik jesli chodzi o sklad, a cena bardziej mila dla kieszeni bo ok 10 zl :)) no i czuje sie baaardzo ok wiec jestem happy :) Pozdrawiam :)

Gość Kasia_Sw85
P.S. a jesli chodzi o ilosc hormonow i takie tam, to poniewaz po MERCILONie czulam sie dobrze to kiedy chcialam zmienic pigulki lekarz mi zaproponowal zebym zapytala w aptece o jakis polski odpowiednik, badz inny ale tanszy, zeby mialy baaardzo zblizony sklad, no i tak tez zrobilam-w aptece pani znalazla dwa rodzaje, zapisala mi nazwy a potem lekarz mi przepisal Jeszcze raz pozdrawiam ;)

Gość mikaaa
a jak nazywaja sie te Twoje "nowe"?

Gość hopHOP do gory

a mam fdo was pytanie?? znaczy do miki..czy celiost mial jakies skutki ubczne?? przytyals?? olbo cos takiego??

Gość mikaaa
Przytyc nie przytylam, ale powiem tak: nabralam kobiecych ksztaltow. Piersi mi urosly i zaokraglily sie, pupeczka nie urosla. Wiec z tej zmiany jestem bardzo zadowolona bo bylam za szczupla. Na poczatku mia;lam zmienne nastroje tj. czesto plakalam ale to szybko przeszlo. ogolnie Cilest jest bardzo dobra pigulka i tylko ta cena - 30zl - moglaby byc nizsza. Pozdrawiam

Gość Venezuela
Ja tez zazywam juz prawie rok Cilest. Szczerze to poprosolam moja gine o pigułki "nowsze", mialam na mysli takie o mniejszej zawartosci hormonow. Dostalam cilest. Toleruje je OK, jedynie ból piersi tuż przy końcu listka... moja waga stoi w miejscu. Jedyne co mi przeszkadza to : -cena (najtansze znalazlam za 28zl) -fakt, ze zawieraja az 35 EE (wszystkie inne maja mniej...) No i powiedz tu ginie ze chcesz z nowszych pigulek a ona ci zapisze z najwiekszym EE ;(;(;( martwi mnie to... chyba ze ja zle rozumiem to cale EE...moze ktoras z Was wie lepiej? Trudno byloby znalezc zastepstwo tansze dla cilestu , bo hormony to cilest ma jedyne w swoim rodzaju.

Gość Venezuela
Ja tez zazywam juz prawie rok Cilest. Szczerze to poprosolam moja gine o pigułki "nowsze", mialam na mysli takie o mniejszej zawartosci hormonow. Dostalam cilest. Toleruje je OK, jedynie ból piersi tuż przy końcu listka... moja waga stoi w miejscu. Jedyne co mi przeszkadza to : -cena (najtansze znalazlam za 28zl) -fakt, ze zawieraja az 35 EE (wszystkie inne maja mniej...) No i powiedz tu ginie ze chcesz z nowszych pigulek a ona ci zapisze z najwiekszym EE ;(;(;( martwi mnie to... chyba ze ja zle rozumiem to cale EE...moze ktoras z Was wie lepiej? Trudno byloby znalezc zastepstwo tansze dla cilestu , bo hormony to cilest ma jedyne w swoim rodzaju.

Gość hip hop do góry

Gość titli
kobietki, w krakowie jest apteka, w korej za cilest placilam 25 zlotych (biorac trojpak placilam 75 zlotych razem). na placu wszystkich swietych, apteka bobilewicz. teraz przerwalam piguleczki i juz nie wroce. piersi minimalnie urosly, ale schudlam (wazylam 44-45 kg niedawno, teraz wracam do wagi:), pojawila sie depresyjka mala, stany lekowe, mniejsze libido.. przez pol roku bylo ok., drugie pol coraz gorzej. pozdrawiam serdecznie!!