cytrusowa 0 Napisano Kwiecień 8, 2005 mam do Was pytanie. Może któras z Was miała podobny problem i mi wyjaśni. Otóż w grudniu 2004 roku odstawilam pigułki, stwierdziliśmy z mężem, ze jeśli pojawi sie dzidiza, bardzo sie ucieszymy. W każdym razie wróciły mi mega bolesne okresy, lekarza zalecil mi branie polopiryny tak dwa dni przed, bo pobudza ona wydzielanie hormonu odpowiedzialnego za skurcze macicy, a co za tym idzie - za bóle. W zeszłym miesiący juz brałam polopirynę (od dwoch dni przed do dnia rozpoczęcia), mniej bolało - super! Natomiast okres byl bardziej obfity - co akurat mi nie przeszkadza, bo zawsze mialam raczej niezbyt obfite a dlugie. Tak z tydzień, dwa po okresie zaczęły mnie boleć piersi i sie powiększyły. Zespół PMS zawsze mialam krótko przed okresem, także to już coś innego. Co do poczęcia dzidzi, kochaliśmy się też w dni teoretycznie płodne. Test zrobiłam dzień przed spodziewaną miesiączką czyli w srode. Żeby wiedziec, czy mogę wziąc polopirynę (bo ponoć w ciąży nie można jej brać). Test zrobilam, wyszedł negatywny. wzielam wiec i w srode polopiryne i w czwatrek rano. W srode wieczorem kochalismy sie, zaraz po zaobserwowalam brudzenie. No i w czwartek w południe dostalam \"okres\". Piszę w cudzysłowiu, bo dziwny jest to okres. Po pierwsze brudzieniem się zaczął, czego nigdy nie mialam, bo od razu leciala mi krew. Po drugie nie boli mnie brzuch, trochę tylko pobolewa lub ciagnie w doł. Po trzecie dzis jest piątek, a mi prawie nie leci, krew nie jest koloru żywej czerwieni, tylko taka brudniejsza jakby. Po czwarte - piersi nadal są powiększone, ale juz nie takie obolałe i wrażliwe. Martwi mnie szczególnie brak krwawienia - w nocy bolał brzuch, a podpaska była czysta. Teraz lekko podbrudzam krwią. I to mnie matrwi - mialyscie podobną sytuację? Teraz pobolewa mnie troche brzuch, a wlasciwie amm takie lekkie skurcze. Wiec po zakonczeniu tamtego okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość G Napisano Kwiecień 8, 2005 A moze zrobiłas test za wczesnie i dlatego wyszedł negatywny. Zrób jeszcze jeden bo to jakies podejrzane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrusowa 0 Napisano Kwiecień 8, 2005 myślisz? Mimo, że jakieś tam krwawienie jest, to zrobić test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrusowa 0 Napisano Kwiecień 8, 2005 myślisz? Mimo, że jakieś tam krwawienie jest, to zrobić test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość G Napisano Kwiecień 8, 2005 Wszedzie pisza ze pomimo ciązy moze wystapic krwawienie tylko ze bardziej skape i jakies takie dziwne, podobne do twojego. Dlatego radze zrobic test :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrusowa 0 Napisano Kwiecień 8, 2005 no dalej pobolewa kurczliwie podbrzusze. Jest godzina 15, a ja dopeiro mam drugą zwykłą podpaskę - w koću coś zaczyna sie na niej pojawiac, ale to coś w rodzaju śluzowatej krwi koloru brunatnego. Sorry za tę dosłowność, ale się martiwię. Niestety nie mam możliwości pójścia do lekarza, więc Wy mi pozostałyście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach