Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izu15nka

Wczesna ciąza

Polecane posty

Gość izu15nka

Witajcie.We wrzesniu bede miala 16 lat,jestem bardzo mloda i jestem w 3 tygodniu ciazy z pelnoletnim chlopakiem ktory uratowal mi zycie i bardzo go kocham.Nie ma visy wiec nie moze ze mna leciec do stanow na stale tak jak to planuja moi rodzice.Moja mama powiedziala ze jesli zorbimy cos glupiego zeby byc razem i sie nie rozdzielac to go posadzi.Jestem wciazy nie usune tego dziecka!~!~!~BNede je kochac calym serduszkiem tak jak i on ale soie boje ze omja mam moze go posadzic,ma takie prawo jesli ja bylam twego swiadoma ze chce to zrobic i on sie nie wypirra tego dziecka i mnie???pomozcie mi

Gość kdshdusj
co sie stalo to sie nie odstanie,to byla wpadka czy planowana ciaza??macie wyjezdzac do stanow wiec twoi rodzice raczej decyzji z wyjazdem nie odwolaja,poza tmy jestess tak mloda!!!jesli to nie byla wpadka to bardzo cie sie dziwie,bo jestes na utrzymaniu rodzicow,wiedzialas o wyjezdzie,poprostu zakochalas sie,bedziesz miec dpieor 16 lat!!wiec chlopaka pewnie nie jednego,jestes pewna tej ciazy,potwierdzil to lekarz???jesli opierasz sie tlyko na tescie,to radze isc do lekarza,testy sa mylne o cyzm sama sie przekonalam,co to za zycie kobiety ktore pragna dzieci nie moga ich miec,a tu dzieci mjaa dzieci!!zycie ci wszytskiego najlpeszego

Gość izu15nka
To bylo planowane...Po prostu on mi tyle razy pomogl,tyle razy mnie wspieral rodzice powiedziecli ze ja lece a on zostaje i go beda sciagac...ale ja nie dalam rady i musielismy to zrobic nie chce tylko by cos mu zrobili .jak myslisz co zrobie?????

Gość klewjk
jak mysle co zrobisz??masz na mysli usunac ciaze??nie weim co zrobisz,to bylo bardzo glupie,wogole taki pelnoletni chloapk nie powinien sie brac za takie rzeczy z toba,on tez chyba wogole nie mysli,poza tym myslisz ze daci sobie rade jesli twoi rodzice wyjada,bedziesz mieszkac z nim i jego rodzicami??bo zapewne wlasnego mieszkania nie ma,nie jestem za tym zebys usunela,widocznie tak mialo byc,ciesz sie z tego co bedziesz miala,bo nie wszytskim jest dane miec takiego bajbuska,niektore kobiety maja starszne problemy,zeby zajsc w ciaze,a tobie tak latwo to przyszlo

Gość kolejna sie
z h...na łby pomieniała:-P