Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melanie

Pytanie o ciążę...

Polecane posty

Gość Melanie

Współżyłam niby w połowie cyklu, jednak okazało się że po dwóch dniach od współżycia dostałam okres. Wcześniej miałam cykl 40-dniowy, teraz okazało się, że 26 dniowy. Bolą mnie jednak nadal piersi (zawsze ból mija wraz z okresem), jest mi niedobrze i mam zgagę a ponadto jestem senna i jeszcze doszedł delikatny ból głowy, czego nigdy nie miałam. Moje pytanie brzmi, czy mogę być w ciąży, czy jest to możliwe mając okres troszkę mniej skąpy niż zazwyczaj ale jest.

Gość ulaaaaaaaaaaaaaaa
Napisz kiedy miałaś okres, i kiedy współżyłaś.....policzymy.

Gość takjakby
no wiec tak jakby bylabys w ciazy ale nie wiemy czy sie cieszysz czy nie

Gość Nadia__25
moja kolezanka przez 6 miesięcy miała okres...a była w ciaży....i gdyby nie to ze prócz krwawienia miała wszystkie obiawy ciąży w ogóle by sie nie zorientowała.... Twóje samopoczucie wcale nie musi oznaczać ciazy....no...ale moze....... :)

Gość Melanie
Współżyłam 8 kwietnia, okres dostałam o dziwo (bo cykl 26-dniowy a nie jak poprzedni 40-to) 10 kwietnia. I mam jakieś dziwne dolegliwości, choć okres mam niby normalnie. Jednak te nudności i zgaga mnie męczy (oczywiście nigdy nie miałam z tym problemu, więc jakaś nadkwasota wykluczona). Co do ciąży do byłabym w siódmym niebie :) Ach i jeszcze jedno, nie wiem na ile to jest istotne, ale zauważyłam na brodawkach jakieś takie niby powiększone krosty (?). Przepraszam, ale nie wiem jak się to nazywa (wstyd).

Gość Nadia__25
Gratuję.....🌻 jak na mój gust to na 90% ciąza

Gość Melanie
Tylko czemu ten okres tak nie w porę?

Gość ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Według mnie jeżeli okres miałaś około 16 marca, nie powinnaś być w ciązy. Okres płodny miałaś mniejwiecej od 24 do 31 marca, a stosunek był 8 kwietnia, czyli w okresie nie płodnym. Oczywiście mogę się mylić to tylko moje obliczenia:)