nienia_ 0 Napisano Kwiecień 14, 2005 Dziewczyny, pomocy, ratunku.... Spoznia mi sie okres juz prawie 4. tydzien. Zrobilam test, wyszedl negatywnie. Zadnych stresow nie mam, odzywiam sie jak zawsze. Dotychczas bralam pigulki Jeanine przez 4 lata, miesiaczkowalam regularnie. Ostatnie opakowanie wzielam w styczniu. Pierwszy okres po odstawieniu byl normalny, w terminie i na tym sie skonczylo... Podejrzewam, ze moze to byc rozregulowanie hormonalne tzn. mam taka nadzieje :D, bo nie chcialabyc malej niespodzianki :) Czy ktoras tak miala? Co o tym myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojjjj Napisano Kwiecień 14, 2005 to juz strasznie dluuugo! I do tej pory nie wybralas sie do ginekologa?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia_ 0 Napisano Kwiecień 14, 2005 wybieram sie w przyszlym tygodniu... ciagle jednka mam nadzieje, ze to stan przejsciowy i wreszcie upragiony @ nadejdzie :) jakies doswiadczenia w tej materii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach