Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia Piotrusia

Filmy o porodach

Polecane posty

Gość mamusia Piotrusia

Kochane mamusie i przyszłe mamusie, mam pytanie czy wiecie gdzie moge znależć jakieś filmiki o porodach, jestem w 35tc i mam stracha. Pozdrawiam!

Gość I chcesz sie
jeszcze dodatkowo stresowac.Mysl pozytywnie, ze wsztstko bedzie szybko i dobrze po co Ci filmy.Lepij obejzyj sobie komedie " I KTO TO MOWI"

Gość mamusia Piotrusia
Jestem realistką a nie optymistką! Więc jeśli któras wie gdzie moge znależć filmy bardzo prosze podac stronki

Witaj Filmy z porodow znalazlam na forum Baybusa ale trzeba sie tam najpierw zarejestrowac. Ja przed porodem ogladalam i wcale mnie nie zestresowaly ani nie wystraszyly a wrecz przeciwnie. Pokazaly mi ze jest TO do zrobienia;) www.baybus.net Pozdrawiam:)

Gość MAJKA_20
CZESC NA TEJ STRONCE ZNAJDZIESZ TYLKO ZDJECIA ALE OBEJRZYJ JE SOBIE DOKLADNIE WSZSYTKO JEST BARDZO ŁADNIE POKAZANE A STRACH TO NORMALNY ODRUCH NA PEWNO BEDZIE WSZSYTKO DOBRZE POZDRAWIAM ;) TO JEST TA STRONKA www.birthdiaries.com i tam kliknij na GRAPHIC VAGINAL BIRTH I VERY GRAPHIC VAGINAL BIRTH TRZYMAJ SIE CIEPŁO ;)

Gość mamusia Piotrusia
dzięki 🌻 a macie też może zdjęcia martwych zwierząt?

Gość szatyneczkaaa
martwych zwierzat? Po co ci to? Co do porodu to kiedys ogladałam na necie i byłam bardziej przerazona jak moje dziecko miało by wychodzic ze mnie. A raczej wyciskac. Po obejrzeniu tego filmiku postanowiłam ze chocby niewiem co bede mysle cały porod o tym zeby dziecko jak najmniej sie meczyło.

Gość mamusia Piotrusia
mój mąż lubi się onanizować pod zdjecia martwych zwierząt np: saren czy dzików więc tak przy okazji spytałam :-) szatyneczkaaa -> damy radę!

Gość radzę zadzwonić po położną
:D :D :D Te martwe zwierzęta ..... :D :D :D oplułam monitor :D :D :D

Gość MAJKA_20
MAM FOTKE MOJEGO CHOMIKA W TRUMIENCE MOZE BYC? (ALE TWÓJ MAZ SWOJA DROGA MA DZIWNE UPODOBANIA) :-O

Gość I chcesz sie
ohyda :-o

czy moga byc zmartwione zwierzeta? to chyab to samo co martwe............................................magdusia:)

Gość
dzisus zwierzatka go krecą

jesli ktos chce znajdzie u mnie na blogu linki do filmikow z poradami i roznego rodzaju wytyczne (blog w stopce) Dziewczyny.. Ale nie nakrecajcie sie negatywnie!! Porod to nie staka straszna rzecz!! Pozytywne nastawienie jest najwazniejsze!!!!!