Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ampitt

wózek

Polecane posty

Gość ampitt

Witam wszystkich! ostatnio interesuję się wózkami bo niedługo będę musiała juz zakupić sobie jakiś ponieważ jestem w 32 tyg. ciąży i stwierdziłam że pora zrobić jakieś zakupy dla dzidziusia. Interesuja mnie dwa wozki: implast i tutek. Obydwa sa bardzo ladne z tym ze implast jest drozszy. Chcialabym zapytac czy moze ktoras z was uzywala tych wozkow i potrafi doradzic ktory z nich jest lepszy.

Gość gość
Czy mogę dokupić tapicerkę do wózka spacerowego casuaplay

Gość gość
Mam właśnie na stanie Tutka Grandera (trzyfunkcyjny) i mogę go polecić. Jest zgrabny, super zwrotny, lekki, b. łatwo się składa. Jednynym problemem była na początku spacerówka, budka się zapadała i trzeba było ją samemu dokręcić, ale po tym małym zabiegu - wszystko gra jak należy. Gondola świetna, starczyła na bardzo długo (do końca 4 miesiąca, koleżanki od drogich, markowych wózków już musiały przenosić się na leżące spacerówki w trzecim m-cu życia, takie były małe). Polecam więc Tutka, ładny w ogóle jest ;)

Gość gość
ja nie uzywalam osobiscie ale pracowalam w sklepie dzieciecym i wlasnie wozeczki tutak grander byly kupowane najczesciej poniewaz sa lekkie, ladne, duze (po zlozeniu malutkie ;) ) i ogolnie wydaje mi sie ze solidnie wykonczone. Mojego faceta szwagierka taki miala i sa bardzo zadowoleni, klienci Ci co kupili ten wozek zawsze go chwalili, nikt nigdy nie zlozyl reklamacji na niego - nie wiem moze akurat tak sie udalo. sama jestem w ciazy i wlasnie mysle nad tym wozkiem bo wiem ze jest godny polecenia

Gość gość
Sorry, źle policzyłam - gondolę miałam do piątego miesiąca ;)

Gość gość
co nie zmienia faktu ze i tak jest duza