Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heluska

odstawienie tabletek

Polecane posty

Gość heluska

Dzisiaj dowiedziałam sie ze mam zapalenie pęcherza i lekarz przepisałmi antybiotyk. A ze po pigułkach strasznie spadło milibido,mam pytanie: czy moge odstawic pigułki tak z dnia nadzien (dzisiaj 6 z listka) i zaczac brac nowe opakowanie od nowego okresu??? W koncu antybiotyk osłabia działanie pigułek, a istnieje nadzieja,ze chociaz przez tekolejne beztabletkowe dni bede miała ochotęnaseks... Jak tojest??

Gość nie radze tego robic
Rozregulujesz sobie caly cykl. Zazyj to opakowanie do konca, a w miedzy czasie idz do ginekologa i popros o inne tabletki, po ktorych libido wroci :)

Gość Maja Krakow
A ja mam inne pytanie Ja dostalam zapalenie pecherza i mialam wrazenie ze ma to zwiazek z tebletkami, z Diane 35, w drugim opakowaniu odstawilam po 3 tabletce i nie mam zamiaru wiecej brac. Powiedzcie kiedy normalnie wroci naturalny rytm cyklu???? bardzo prosze Maja

Gość pirenejka
Maja----zapalenie pęcherza pośrednio zależy od tabletek: Tabletki--większa pewność--częste współżycie--częstszy kontakt z drobnoustrojami--zapalenie. Tak to mniej więcej wygląda... Na 2 pytanie nie odpowiem Ci, niestety... zapytam również---zapomniałam 8 tabletki z opakowania---pominełam--wzięłam 9. Powinnam przez 7 dni stosować dodatkowe zabezpieczenie, jednak tego nie zrobiłam---w tym czasie współżyłam, więc teoretycznie mogło dojść do zapłodnienia.Oczywiśćie dalej biorę tabletki--aż do końca opakowania. W związku z tym--jeśli jestem w ciąży (teoret.) a jednak dalej biorę tabletki--- czy przez te kilka nie uszkodzę w jakiś sposób płodu ? :-( Prosze o opinie.

Gość urodzisz
zombie