Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamyslona_18

ciaza a petting.. ?

Polecane posty

Gość Zamyslona_18

kobietki mam takie pytanie.. czy spotkalyscie sie z taka sytuacja aby kobieta byla w ciazy podczas gdy z chlopakiem dochodzilo de pettingu.. ? mianowicie facet kilka raazy doszedl.. ale naturanie nie konczyl w emnie(nawet we mnie nie wchodzil)... do tego lezal na mnie.. ale on byl w spodniach i chwilami w bieliznie.. a ja bez... jesli nawet doszlo do tego w dni plodne istnieje mozliwosc zajscia w ciaze ??

Gość bronka m
zgadza sie, ryzyko jest ale czesto sie zdarza ze sluzy i sperma sie polacza i wtedy wpadka gotowa wiec jak bylas goła, a on w mokrych od spermy gajtach i spodniach to klops niechce Cie martwic ale masz problem, i to spory

Gość vddf
zamyslona nie martw sie - to by sie musial jakis cud prawdziwy zdarzyc. a ten kto pisal wczesniej to taka sooba ktora tu wszsytkim wpisuje rozne glupoty zeby zasiac panike. poobserwuj inne topiki to zauwazysz. tak wiec sie nie przejmuj wogole.

Gość bez przesady
sperma nie ma możliwości latania, a przez bieliznę nawet gdyby miala przesiąknąć, to plemniki mają długą drogę do pokonania. Nie strasz dziewczyny, bo wcale nie ma wielkiego problemu. Na następny raz zastanówcie się zanim cokolwiek będziecie robić, bo po co się stresować. Wprawdzie istnieje jakieś ryzyko w przypadku sytuacji, którą opisałaś, ale hyba jednak musiałoby to być cudowne zapłodnienie, więc nie martw i pomyśl o antykoncepcji, nawet jesli nie masz zamiaru zaczynać jeszcze współżycia :) Pozdrawiam

Gość Zamyslona_18
hm... no wlasnie tez mi sie tak wydaje ze to troszke malo prawdopodobne... w sumie to zajscie w ciaze nie jest taka latwa sprawa jak sie wydaje prawda ? myslalam o antykoncpecji... ale mysle, ze ejstem troche za mloda... poza tym boje sie szczerze mowiac reakcji mojej mamy na wiesc, ze jej coreczka bierze takie srodki... no i takze co innego gdyby doszlo do stosunku... to chyba miala bym sie czym martwic.. a tak to chyba nie powinnam zaa bardzo i okres lada dzien sie pojawi... a moj stres to tylko spowoduje, ze bedzie on sie przedluzal z nadejsciem... dzieki za info :)

Gość bromka n
nie nie, co wy gadacie, ja na powaznie ko;lezanka mojej kolezanki tak miala serio

Gość bromka n
nie nie, co wy gadacie, ja na powaznie ko;lezanka mojej kolezanki tak miala serio