Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka_k

wiek na miesiaczke

Polecane posty

drogie panie mam problem moja siostra skonczy za 2 miesiace 17 lat, dostala juz 2 lata temu miesiaczke ale jak do tej pory ma ja tak co 2-3 miesiace!czy nie ma zadnych powodow do obaw czy juz powinnysmy sie martwic??nie odchudza sie nie bierze zadnych lekow a dodam ze z moja miesiaczka od zawsze bylo wszystko dobrze!!z gory dzieki za jakiekolwiek informacje

witam, moim skromnym zdaniem z taką sprawą trzeba udać się po prostu do lekarza. Powód jest jeden - miesięczka u zdrowej kobiety powinna być w odstępach czasowych nie wiekszych niż trzydzieści kilka dni, a tu aż 2 - 3 miesiące. Wiadomo, każdy organizm jest inny, ale lepiej będzie (naprawdę) jak lekarz siosrtę poprostu zbada, albo chociaż wysłucha problemu. On na pewno zna takie przypadki i będzie wiedział dlaczego tak jest.

witam, moim skromnym zdaniem z taką sprawą trzeba udać się po prostu do lekarza. Powód jest jeden - miesięczka u zdrowej kobiety powinna być w odstępach czasowych nie wiekszych niż trzydzieści kilka dni, a tu aż 2 - 3 miesiące. Wiadomo, każdy organizm jest inny, ale lepiej będzie (naprawdę) jak lekarz siosrtę poprostu zbada, albo chociaż wysłucha problemu. On na pewno zna takie przypadki i będzie wiedział dlaczego tak jest.