Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22 latka ......m

JAK NAUCZYC SIE DOBROCI?RADOSCI ZYCIA ?NIEAGRESYWNEGO REAGOWANIA??

Polecane posty

Gość 22 latka ......m

Chcialabym byc dobra -tz nie ranic innych... na zewnatrz kazdy mysli ze jestem dobra corka ,ale nie zawsze tak jest- potrafie zrobic mamie na zlosc, wysmiewac sie z jej nieudolnoasci komputerowych, nie CHCE MI SIE tlumaczyc tego ,co dla mnie jest po prostu OCZYWISTE... agresywnie reaguje na mloszego brATA , ktory mnie denerwuje... jestem zaklamana, jestes zazdrosna ze iinni maja lepiej , czasem nie nachodza mysli ,by jakies panieneczce wpieprzyc tylko dlatego ,ze sie popisuje na ulicy , ze ma komorke jest sexi ubrana itp..... prosze o pomoc,,samej z soba jest m izle....

zrob soebie spis cech tych ktore Cie denerwuja, podaj obok konkretny przyklad a potem sprobuj to zamienic na takie zachowanie i ceche ktora chcialabys posiadac np zlosliwosc (dogadywanie mamie) (odpowiadam spokojnie, usmiecham sie) - wyrozumialosc zaczepnosc (prowokuje brata do klotni) - (zachowuje spokoj) - lagodnosc zacznij od malych rzeczy, zauwazaj w sobie pozytywne zmiany, przebacz bliskim i kolezankom jesli masz im cos za zle, wyrzuc to z siebie, gdy pozbedziesz sie goryczy napelni Cie pogoda ducha... usmiechaj sie duzo... \'usmiechnij sie do swiata, a swiat usmiechnie sie do Ciebie...\' milego dnia i powodzenia...

Gość upupup

Gość Dildo
to bardzo ciężka praca nad sobą - ale do wykonania Popracuj wyobraźnią - np, jeżeli denerwuje cię brat - wyobraź sobie jak reagowałabyś w tej sytuacji na np,szefa w pracy czy profesora. Wiadomo,że opanujesz agresję . Jeżeli masz skłonność do przekleństw - nagraj siebie i odsłuchaj...Zobaczysz jak to ohydnie brzmi. Trochę czasu upłynie ale da rezultaty.Powodzenia.

Gość kobitka z jajami
widze podobienstwo .....hahaha mnie czasem tez jest ze soba zle.

Gość kto wie niech pisze