magda2552 0 Napisano Kwiecień 19, 2005 w sobote skonczylam drugie opakowanie harmonetu i wiem ze podczas tej 7 dniowej przerwy powinno wystapic krwawienie...a tu od 3 dni nic.w nastepną niedziele mam zaczac nowe opakowanie ale nie wiem czemu nie mam okresu:( miała ktoras z was taki przypadek ?martwie sie troche.... magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocnik 0 Napisano Kwiecień 20, 2005 Krwawienie z odstawienia masz dostac 1-7 dnia przerwy. Wiec co panikujesz. Ja zawsze dostawalam 5-6 dnia i zyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nocnik ma racje Napisano Kwiecień 20, 2005 z czasem jak przyjmujesz tabletki wystepowanie okresu opoznia sie w czasie. na poczatku dstawalam go drugiego dnia przerwy. teraz po roku, czwartego a nawet piatego dnia. nie martw sie, to normalne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda_daisy Napisano Kwiecień 20, 2005 a co zrobić jesli krwawienie nie pojawi sie nawet 7 dnia. To sobota. W niedziele powinnam zaczac nowe opakowanie, ale skoro nie bede miec okresu to chyba nie moge? watpie zebym byla w ciazy, brałam tabletki regularnie. tylko nie wiem czy moge zaczac nowe opakowanie i czy bedzie ono skuteczne? bo nie chce robic miesiecznej przerwy:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też zainteresowana Napisano Kwiecień 20, 2005 proszę odpisujcie, też bardzo mnie to interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocnik 0 Napisano Kwiecień 20, 2005 czasami krawienie nie pojawia sie. bierzcie nowe opakowanie. Czasami tak sie dzieje. W mojej ulotce tak jest napisane. Zalezy tez jakie to sa tabletki, bo slyszalam, ze przy Jeanine zanika okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .. Napisano Kwiecień 22, 2005 a przy logeście jak to bywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolorowa chmurka Napisano Kwiecień 22, 2005 Dziewczyno, do tabletek masz dołączoną ulotkę. czytałas ja uwaznie? Czasem sie tak zdarza, że krwawienie po odsatwieniu pigułek nie pojazwia sie w ciagu 7 dni...mi sie przydarzyło,ze pojazwiło się dopiero 8 dnia...tez sie troche niepokoiłam tym faktem. Nalezy wziąć w terminie koleją tabletkę z nastepnego opakowamia. Czasem takie krwawienie nie pojazwia się, bo mozna być w ciazy...ale to raczej mało prawdopodobne. najlepiej udac się do lekarza, jesli faktycznie nie pojazwi sie krwawienie do końca 7 dnia. PS to nie jest okres a krwawienie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na ulotce napisano Napisano Kwiecień 22, 2005 że nawet jeśli trwa krwawienie należy zacząć nowe opakowanie, nie było słowa o tym co robić jeśli w tym czasie nie pojawi się wcale, stąd pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach