dzarusia 0 Napisano Kwiecień 19, 2005 pytanie jak wyzje ... chcialabym przerwac w tym miesiacu ale nie wiem czy tak mozna i czy to jest zdrowe ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak ale... Napisano Kwiecień 20, 2005 dopiero, gdy dokończysz opakowanie, które rozpoczęłaś - do ostatniej pigułki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzarusia 0 Napisano Kwiecień 20, 2005 tak wiem ... chodzilo mi czy po prostu mozna sobie zrobic miesieczna przerwe ... biore od ponad 3 lat non stop a teraz chce przerwac z braku funduszy gdzy moje kosztuja 30 zl a dopiero nowego lekarza (chce sprobowac tanszych i innego lekarza bo z tatym nie moglam sie dogadac) bede miala za tydzien a nowe opakowanie juz dzisiaj sie zaczyna wiec chodzilo mi czy przerwe sobie mozna sobie zrobic ??:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzarusia 0 Napisano Kwiecień 20, 2005 tak wiem ... chodzilo mi czy po prostu mozna sobie zrobic miesieczna przerwe ... biore od ponad 3 lat non stop a teraz chce przerwac z braku funduszy gdzy moje kosztuja 30 zl a dopiero nowego lekarza (chce sprobowac tanszych i innego lekarza bo z tatym nie moglam sie dogadac) bede miala za tydzien a nowe opakowanie juz dzisiaj sie zaczyna wiec chodzilo mi czy przerwe sobie mozna sobie zrobic ??:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli dobierzesz do konca Napisano Kwiecień 20, 2005 opakowanie, to mozesz przerwac spokojnie. Na miesiac, dwa ile chcesz. Tylko pamietaj o tym, ze prawdopodobnie miesiaczka nie przyjdzie wtedy co do dnia i bedziesz bardziej podatna za zaplodnienie wiec konieczne zabezpieczenie inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach