Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzarusia

czy można przerwac przyjmowanie pigulek ?

Polecane posty

pytanie jak wyzje ... chcialabym przerwac w tym miesiacu ale nie wiem czy tak mozna i czy to jest zdrowe ??

Gość tak ale...
dopiero, gdy dokończysz opakowanie, które rozpoczęłaś - do ostatniej pigułki.

tak wiem ... chodzilo mi czy po prostu mozna sobie zrobic miesieczna przerwe ... biore od ponad 3 lat non stop a teraz chce przerwac z braku funduszy gdzy moje kosztuja 30 zl a dopiero nowego lekarza (chce sprobowac tanszych i innego lekarza bo z tatym nie moglam sie dogadac) bede miala za tydzien a nowe opakowanie juz dzisiaj sie zaczyna wiec chodzilo mi czy przerwe sobie mozna sobie zrobic ??:))

tak wiem ... chodzilo mi czy po prostu mozna sobie zrobic miesieczna przerwe ... biore od ponad 3 lat non stop a teraz chce przerwac z braku funduszy gdzy moje kosztuja 30 zl a dopiero nowego lekarza (chce sprobowac tanszych i innego lekarza bo z tatym nie moglam sie dogadac) bede miala za tydzien a nowe opakowanie juz dzisiaj sie zaczyna wiec chodzilo mi czy przerwe sobie mozna sobie zrobic ??:))

Gość jesli dobierzesz do konca
opakowanie, to mozesz przerwac spokojnie. Na miesiac, dwa ile chcesz. Tylko pamietaj o tym, ze prawdopodobnie miesiaczka nie przyjdzie wtedy co do dnia i bedziesz bardziej podatna za zaplodnienie wiec konieczne zabezpieczenie inne