Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiunia234567

plamienie

Polecane posty

Gość sylwiunia234567

Dwa tygodnie temu dostałam okres w środę, a dzisiaj mam plamienie, małe. Co to może oznaczać ? powiedzcie.

Gość a bierzesz
tabletki ?

Gość sylwiunia23456
biorę od trzech lat.

Gość odpowie mi
ktos ?

Gość sylwiunia23456
odpowiedzcie,prosze.

Organizm sie przyzwyczaił do tabletek. Są tak samo skuteczne ale nie potrafia utrzymac cyklu. Idz do gina i mu to powiedz. Pewnie da Ci inne z wieksza iloscia hormonow.

Gość sylwiunia23456
ale to znaczy, że pomimo plamienia tabletki działąją prawidłowo ?

Gość odpowiedzcie

Gość o majn god
skutki uboczne nie maja wplywu na skutecznosc

Gość rumianek
mam pytanie: czy któraś z was może mi odpowiedzieć na moje wątpliwości (jeśli miała to samo i wie dlacczego tak jest i czy to prawidłowe); cho mi o to, że mój chłopak tydzień temu wprowadził po raz pierwszy palec do pochwy ale nie głęboko bo mnie to bolało, dzień po tym miałam plamienie, czy to normalne po przebiciu błony dziewiczej (bo najprawdopodobniej błona została przebita)? czytałam, że po przebiciu błony dziewiczej nie powinno się współżyć przez około 2-3 tygodnie; jesli chodzi o mój przypadek to po dwóch dniach od tego jak mój chłopak wprowadził palec do pochwy mieliśmy wieczór, podczas którego chłopak wprowadził palec trochę głębiej niż za pierwszym razem; po tym zdarzeniu miałam przez kilka dni plamienie; nie wiem czy to też było plamienie bo teraz na dniach powinnam mieć okres ale okres mam zwykle obfity a to było plamienie; od dwóch dni mam (chyba) okres bo krwawienie jest mniej więcej takie jak podczas okresu; zastanawiam się jednak czy to, że nie zrobilismy przerwy po tym, jak błona została przerwana mogło spowodować, że było to plamienie? czy któraś z Was miała podobną sytuację? proszę o odpowiedź

Gość luzara
jeśli masz regularne 28 dniowe cykle to najprawdopodobniej jest to plamienie zwiazane z owlulacją.podczas jajeczkowania czasem zdarza się ze wystepuje takie kilkudniowe plamienie i nie jest to nic niepokojacego-pzeciwnie to znak ze twoje jajniki pracuja prawidłowo a plamienie to taki mały skutek uboczny;)nic się nie matrw za pare dni przejdzie samo.Dodam,że tez tak miałam ze 2 razy, byłam z tym u lekarza i było wszytsko ok POZDRO

Gość andzia kalina
Mam pytanie biore od 2 lat tabletki miałam juz tak ze nie trzymały okresu i novynett zmieniłam na regulon, ale po regulonie dopadło mnie zapalenie :( Przez rok biore novynett i było wszytsko wporzadku, od 4 miesiecy co 2 opakowanie dostaje w srodku opakowania plamienie... czy to znaczy,z ę znowu musze zmienić hormony na mocniejsza dawke? Boje sie, ze znowu dopadnie nie zapalenie i będzie mnie wszystko bolało :( Co o tym myślicie?

Gość andzia kalina
źle napisałam, [po regulonie, lekarz przepisal mi harmonet, który biore od roku i było wszytko ok... do czasu tych plamien na co 2 opakowaniu. czy moze być to spowodowane stressem? Kiedyś zawsze jak za dużo trenowałam i pracowałam na pełnych obrotach to dostawałam plamienia... czy tabletki tego nie powinny hamowac?