Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsara

SZUKAM PORZYJACIÓLKI

Polecane posty

Gość xsara

Szukam kogoś kto chciałby od czasu do czasu zwyczajnie pogadać o wszystkim i o niczym :) i o tym co nas boli i otym co nas cieszy.Czy znajdzie się sie taka psipsiółta na pogaduchy :) Wiek obojętny :) Ja mam 40 :))

Gość do xsary
wejdź na topik 30latki. Jest tam sporo kobietek po 30stce - mysle ze tuż przed 40 stką :P Zawiazały sie fajne przyjaźnie, jest miło i sympatycznie. Pewnie przyjmą Cie dobrze i byc moze znajdziesz tam przyjaciołke.

Gość xsara
Witaj Betacia Cieszę sie że sie odezwałaś.Napisz cos więcej o sobie.

Gość xsara
Byłam na topiku 30 latków .Wolałabym jednak poznac kilka osób i pisąć od siebie e-maile.Czekam ,czekam ,czekam... :)

Gość to może ja -
olcia1812@o2.pl

Gość to może ja -

Przyłączam się do Was. Chętnie sobie poklikam. Mam już prawie 40 (jak ten czas leci). Jedni mówią, ze po 40-tce życie się zaczyna, natomiast inni - ci bardziej zdołowani - że po 40 -tce życie się zacina. Zdecydowanie należę do tej pierwszej grupy i w związku z tym próbuję przewartościować swoje życie, bo to dotychcazasowe przestało mi się podobać. Napiszcie coś o sobie. Pa

Gość xsara
Witam Olcię i Agnes. Cieszę się że ktoś się odezwał :) Jestem teraz w pracy wiec nie mam za dużo czasu ale napiszę się do was napewno. Agnes ja jeszcze przed 40 powywracałam swoje życie do góry nogami.Prawdę mówiąc jeszcze nie wiem czy to dobrze czy źle ;) Dużo straciłam ale tez dużo zyskałam.Tak to już jest ,coś za coś.Pozdrawiam cieplutko :)

Gość Klementynka
Buziaki wszystkim:D W tym roku stuknie mi 42 lata.Chętnie pogadam.

Gość sarna11
Witajcie!Ja mam do sierpnia:)jeszcze 43,ale zatrzymalam sie na 39 i ciągle sie dziwie że mam więcej lat niż czuje.Też chętnie pogadam

Gość xsara
Pozdrawiam Klementynkę i Sarnę :) Piszcie dziewczyny coś wiecej o sobie :) No i podaje mój e-mail me352@interia.pl

To może ja coś o sobie : Ogólnie to jestem pogodną osoba :) ale jak to w życiu bywa różne dołki na w życi spotykają i wtedy chwytają mnie ponure myśli :( ale to naszczęscie przechodzi :) Mam dwoje dzieci i jestem rozwiedziona.No i jak ztym bywa swoje przeszłam a terazjestem na etapie pouładanie sobie wszystkiego na nowo.Pracuję no i czeka mnie dziś jescze wyjście do pracy a tu jeszcze obied nie ugotowany .Lecę coś upchić i pozdrawiam wszystkich.

Gość Klementynka
wszystkim. Xara chętnie do ciebie napiszę, dobrze że podałaś namiary.Sarna z którego sierpnia jesteś bo ja z 21 , obie jesteśmy lwicami!! Buziaki wszystkim.

Gość perelka35
jestem z Pyrlandii- z Poznania, mam w tym roku ...35 lat, chętnie pogadam, mój nr gg 2053032

Gość sarna11
jakaś ze mnie dziwna lwica bo łagodna:)i nie przebojowa .Jestem z 11 sierpnia.Napisałabym więcej ale już wolają mnie na kolację .PA

Witam tych co tu jeszcze zaglądają ;) Perełka 35 odezwę sie do ciebie jak będę w pracy na 2 zmianie. Wtedy mam więcej czasu. Sarna wiem jak to z tym czasem wygląda.Zawszw nas potrzebują :) Ja tez nie zawsze go mam za wiele ;) Tylko nie zamilknijcie i napiszcie coś od czasu do czasu.papa

Witam wszystkich w sobotę:D Wpadłam na chwilkę się przywitać i idę posprzątać mieszkanko. Myślę, że w tym temacie nie jestem dziś odosobniona i jest mi raźniej.Prawda? Pa

Gość sarna11
Dzisiaj mial być wyjazd za miasto na łono przyrodyi co? I ogarnelo mnie takie lenistwo że siedze w domu i tlumaczę sie tym ,że slońce świeci ale jest chłodno.Mam nadzieje że jesteście bardziej operatywne i milo spędzacie niedzielę.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny...

Witaj sarno. U mnie też miało być łhono natury i co ? Właśnie wróciliśmy z zakupów bo moje dziecię pilnie potrzebuje na jutro butów do spódniczki i jakoś wcześniej nie było czasu aby o tym powiedzieć. I tak to czasem jest.

Gość xsara -
WLASNIE POZNALAM FACETA I SCIÄGLAM GO DO MNIE ZROBILAM MU LASKE ;;BYLO SUPER

Gość sarna11
...że też zawsze ktoś taki się znajdzie....Klementynka,Perełka,Xsara,Agnes-kolorowych snów życze:)ja idę do cieplego lożeczka zaplanować długi majowy weekend.Miesiąc temu mialam taaaakie plany a teraz sama niewiem....może piwko rozjaśni mi umysl?albo uśpi:):):)

Wasz topik też mi się podoba , pozdrawiam WAS

Dziewczyny co wy dalej śpicie. Dlaczego nie ma dzisiaj tu nikogo , taki fajny topik macie

dziewczyny co wy jeszcze śpicie ? taki fajny topik macie a tu tak pusto ,halo pobudka

dziewczyny co wy jeszcze śpicie ? taki fajny topik macie a tu tak pusto ,halo pobudka

Witam wszystkich. Nie śpimy cari, nie śpimy ale ciężko pracujemy. Dopiero z pracy wróciłam i obiadu jeszcze nie jadłam.... dopiero podgrzewam a a w międzyczasie zaglądam co tutaj słychać. na razie