Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi 17

wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość gabi 17

chcialabym sie dowiedziec ile kosztuje prywatna wizyta u ginekologa ( okolo ) pozdrawiam

Gość To zależy gdzie
Mysle ze nie mniej niż 60 zł. A górna granica.....napewno ok 100zł albo i więcej.

Za wizyte kiedyś płaciłam 80 zł, plus badania krwi i jeszcze inne. W sumie wydałam na prywatnego (jednorazową wizyte) ok.130 zł.

Gość marsylcia
dlatego ja chodze do przychodzni:) do zreszta niezlego ginekologa, jestem z niego zadowolona, ale trzeba troche poszukac po przychodniach metoda prob i bledow:)

Gość Gosiaaaaaaaa
chciałabym zmienić ginekologa i iść prywatnie,ale tylko po recepte na tabletki,myślicie,że zapłace tyle ile płaci sie za normalne badanie?

Gość JJJ.
Jeśli wiesz na jakie tabletki chciałabyś zmienić i nie potrzebujesz w związku z tym specjalistycznej porady ginekologa to spróbuj iść po prostu do swojego lekarza pierwszego kontaktu i poproś o receptę na konkretne tabletki. Wyjaśnij tylko, że to nie jest Twoje pierwsze opakowanie tych tabletek, tylko, że stosujesz je już jakiś czas, ale na przykład do ginekologa są duże kolejki i ciężko się do niego dostać itp. Mnie recepty przepisuje właśnie zwykły lekarz internista.