Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angela234

duphaston,przestałam brać i znowu mam nieregularne miesiączki

Polecane posty

od grudnia lekarz przepisał mi duphaston,który miał mi pomóc w moich bardzo nieregularnych okresach,czasami miałam co 17 dni,czasami 21,22,23 i tak dalej.zaczęłam je przyjmować i jak w zegarku co 26 dni miałam okres dokładnie od 15 do 20 danego miesiąca.teraz lekarz powiedział mi że robimy przerwe bo już będe miała regularne,guzik prawda teraz dostałam 13 kwietnia a nie jak zawsze 15.czy w moim przypadku musze brać duphaston przez całe życie?a co z badaniami na hormony ?podobno żeby zrobic badania nie można przyjmować hormonów aby wyniki były wiarygodne.chce mieć dziecko i te badania są mi potrzebne miałam iść na badania w 3,5 dniu cyklu ale dostałam wcześniej okres i nic z tego.

Gość dziwi mnie
że lekarz nie dał ci skierowania na badanie hormonow.Przecież od tego sie zaczyna leczenie a nie tak w ciemno i że może sie uda....Zeczywiście robiąc te badania nie możesz przyjmować żadnych tabletek hormonalnych bo wyniki będą fałszywe.Przeważnie badania te są robione prywatnie więc to są niestety kosztyok.20 zł za hormon.Jak zrobisz badania to wszystko sie wyjaśni.Powodzenia