Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katia_

Do lekarza prywatnie czy na fundusz?

Polecane posty

Czesc dziewczynki! Powiedzcie, jak to jest u Was, czy chodzicie do lekarza prywatnie, czy nie, czy tylko na niektore badania? Ja na razie chodze na fundusz, ale chce sie wybrac prywatnie. Powiedzcie, jakie widzicie rożnice.

no coz- przykro to powiedziec Katiu, ale prywatnie bardziej sie staraja. Ja wybieram prywatnie ginekologa i dentyste- zbyt wiele sie ryzykuje wybierajac panstwowego. Nigdy w zyciu nie powierzylabym prowadzenia ciazy panu, ktory ze znudzonym wyrazem twarzy po raz kolejny stwierdza po badaniu \"wszystko w porzadku, kontrola za rok\":) pozdrawiam cieplutko

Dzieki Gerda, tez tak mysle, mama radzi, zeby co m-c chodzic sobie do panstwowego, a co jakis czas prywatnie, chyba, ze bylaby potrzeba, wtedy oczywiscie tylko prywatnie.

Katia ja chodze do gin \"na fundusz\", mam jednego lekarza od kilku lat, ktory wg. mnie jest swietny i nie zamierzam zmieniac:) co do dentysty to niestety zgadzam sie z gerda ze lepiej prywatnie,ale tez mialam sytuacje gdy prywatna lekarka sknocila mi plombę, tak wiec dla mnie nie ma roznicy czy prywatny czy na fundusz, wazne jest jak wykonuje swoja prace, chociaz przyznam ze łatwiej znalezc dobrego lekarza prywatnie