Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkamajka

Bralam Cilest, Novynette - co z tym libido?

Polecane posty

Gość majkamajka

jak to mozliwe, ze biorac Cilest mialam wieksza ochote na seksik, teraz biore Novynette i w ogóle nie chce mi sie kompletnie nic? Przeciez Cilest ma wiecej hormonow? O co chodzi, mialyscie tak?

Gość to prawda że po tabletkach
z mniejsza ilością hormonów libido częściej spada:-( Ja biore teraz Cilest i mam wielką ochotę na seks po nich a kiedyś brałam Logest i libido bardzo mi spadło:-o

Gość abigeal
ja gdy bralam novynette niestety tez libido mialam zerowe, i mysl o seksie z moim facetem tylko mnie draznila i powodowala frustracje... po odstawieniu libido skoczylo tak, ze normalnie az sie sama sobie dziwnie:)

Gość majkamajka
ale to jest dziwne, bo bralam tez Diane i tez libido spadlo do -10

Ja biore Novynette od roku i w ostatnich miesiącach tez zauwazyłam ze nie mam ochoty na seks... nie to co dawniej:( Do tego mniej robie sie wilgotna.... poza tym nie mam zadnych skutków ubocznych wiec ich nie zmienie, ale jednak tez widze brak ochoty na seks

Gość aaaaaaaaaaaa
jak sie sprawdza swoje libido? Ja jestem przy 3 opakowaniu novynette ale przez te 3 miesiace sie nie kochałam ale raczej miec ochote na sex miewam... hm..

Gość Iwinka
Ja biore Novynette cztery miesiace i jesli chodzi o sex to mam czesto ochote ale podczas niego ochota mi ulatuje i tez jestem mniej wilgotna...

Gość marsylcia
ja biore regulon i na szczecie mam ochote na seks (czesciej niz go moge miec) i podczas seksu i w ogole moj facet czasem ma juz dosyc:P ogolnie jestem zadowolona, tylko mam problem z migrenami (ale to juz przed zazywaniem tabletek)

Gość Juustyssiaa
Witam, ja brałam Novynette z jakieś 3-4 miesiące i w ogóle nie miałam ochoty na seks.. Później jak szłam do kontroli do gin to chciałam zmienić tabletki i biorę teraz Cilest i jest wszystko w porządku xD

bo to nie zalezy od ilości hormonów. to osobnicza reakcja na te a nie inne tabletki.