Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .m

Bardzo dziwny śluz - odstawiłam pigułki - poratujcie

Polecane posty

Gość .m

Przed chwilą zauważyłam bardzo dziwny śluz. Jest go mnóstwo, jest zabarwiony (różowo-brązowy). Wypłynął ze mnie w takiej ilości, że musiałam założyć wkładkę. Jestem ok. 14 dni po odstawieniu pigułek. Okres skończyłam 7 dni temu. Co to jest??? Mogłabym pomyśleć, że objaw np. owulacji - ale w przeszłości nigdy nie miałam czegoś takiego!! Nawet przy owulacji. Ostatni stosunek bez zabezpieczenia miałam w dniu 21-wszej ostatniej tabletki. Potem były jeszcze 2 ale z prezerwatywą. A potem był okres z odstawienia. Od tego czasu nie współżyłam. To chyba nie jest objaw ciąży?... Poratujcie, bo się lekko przeraziłam...!!!

Gość według mnie
to nie jest ciąża Ja też po odstawieniu tabletek miałam dziwne reakcje - między innymi taką jak twoja :) I też wydawało mi się, że przed rozpoczęciem brania pigułek to wyglądało jednak inaczej (śluzu było znacznie mniej) Przede wszystkim nie przejmuj się, bo z tego, co piszesz (okres z odstawienia i brak współżycia później) wynika, że nie masz się czym denerwować. Poza tym, byłoby chyba jeszcze za wcześnie na objawy ciąży. Pozdrawiam! :)

Gość nika2
Top sa jakies zaburzenia hormonalne, ja mialam akurat plamienia w srodku cyklu. Dlatego jak sie bieerze tabletki to trzeba je brac stale a nie robic przerw bo potem taklie rzeczy sie dzieja.A jezeli dzieja sie podczas zazywania tabletek to takze jest oznaka zaburzen hormonalnych :)

Gość .m
Dzięki za odpowiedzi :) Do Nika2 -- ale ja nie robię przerw. Musiałam odstawić całkiem. pozdrawiam

Gość sloneczko_123
Ja wlasnie mam podobny problem....ten sluz po okolo 3 tygodniach od ostatniego okresu (to byl drugi okres po odstawieniu tabletek po ponad 5 latach brania)...trwa to juz od tygodnia...sama nie wiem co o tym myslec...Nie wiem, czy to juz teraz okres, czy tylko ten sluz...Hmmm... Dzieki za pomoc!!!