mandzia 0 Napisano Kwiecień 26, 2005 Tydzien temu dowiedziałam się, że mam nadżerkę i to nie małą. Naszczęście badanie cytologiczne nie stwierdziło żadnych stanów rakowych. Bardzo chcę zajść w ciąże, dlatego nie wiem czy poddać sie jakiemuś zabiegowi i pozbyć się najpierw nadżerki czy może najpierw spróbować zajśćw ciąże a nadżerkę wyleczyć po porodzie? Czekam na odpowiedzi, porady, wymianę mysli i pogladów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona-24 0 Napisano Kwiecień 26, 2005 też mam nadżerkę i moja gin powiedziała że nadżerka w ciąży nie przeszkadza ale ja akurat nie planuję ciąży czytałam opinie dziewczyn że po ciąży nadżerka znika-wiec daruj sobie zabieg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandzia 0 Napisano Kwiecień 26, 2005 też tak myślę boję się tylko, żeby nie przkształciła się w jakiegos raka szyjki macicy. dzięki za wypowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aganieszka 0 Napisano Lipiec 26, 2005 moim zdaniem nie warto czekać z zabiegiem, jestem w takiej samej sytuacji, w tej chwili już po wymrażaniu, mój lekarz powiedział, żeby lepiej przed ciążą wszystko było w porządku, żeby nie było żadnego niebezpieczeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aganieszka 0 Napisano Lipiec 26, 2005 moim zdaniem nie warto czekać z zabiegiem, jestem w takiej samej sytuacji, w tej chwili już po wymrażaniu, mój lekarz powiedział, żeby lepiej przed ciążą wszystko było w porządku, żeby nie było żadnego niebezpieczeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Lipiec 26, 2005 Wyleczyć oczywiście. Właśnie po to, żeby nic się \"z niej nie urodziło\". Polecam krioterapię. Właśnie szczególnie dla kobiet, które nie rodziły, a planują. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach