Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowitta

Dieta a Diane 35.

Polecane posty

Gość Jowitta

Słyszałam , że od Diane 35 się tyję , ja teraz czekam na miesiączkę i potem zaczynam pierwsze opakowanie. Czy jeśli będę jadła małe posiłki , nie będę się obżerała to nie utyję??

Gość Ja po diane nie utylam

Gość jeżeli nie bedziesz się
obzerałą i jadła normalnie to nie utyjesz!PO SAMYCH TABLETKACH SIĘ NIE TYJE!!!Tyje sie od nadmiaru jedzenia i braku ruchu!HJa brałam Diane35 i inne tabl.anty. i nic nie utylam!Najłatwiej wszystko zwalić na tabletki a nie na własne obżarstwo:-o

a ja utyłam 10 g. biorę diane od 6 miesięcy, jem normalnie i tyję! :( moje koleżanki po odstawieniu schudły nawet 10 kg nic nie robiąc! Poza tym po dianie mam ładną cerę ;)

a ja utyłam 10 g. biorę diane od 6 miesięcy, jem normalnie i tyję! :( moje koleżanki po odstawieniu schudły nawet 10 kg nic nie robiąc! Poza tym po dianie mam ładną cerę ;)

Gość Martushia
ja biore drugie opakowanie tych tabletek... i nie przytylam...

Gość arahna
Dziewczyny ja w zasadzie już kończę brać Diane bo to prawie 2 lata i nie przytyłam, ale schudłam nawet 4 kg!Zaznaczam, że jadłam tyle samo a nawet czasem i więcej niż zwykle przy siedzącym trybie życia. Pozdrawiam.

Gość Nie przytyjesz
Diane 35 nie powoduje tycia. Powoduje na początku wzmożone łaknienie (przynajmniej tak było w moim przypadku). Trzeba po prostu w początkowym okresie to przezwyciężyć i później to uczucie przechodzi. Ja bire już 3 lata (z przerwami) i ważę 48 kg.

Gość clasii
Denerwuje mnie już ta gadka O TYCIU!!! Przecież jak nie wpiepszacie jak opętane to nie przytyjecie. A normalne jedzenie: to m.in.odstawienie łodyczy, tłuszczów i wiecie takie tam no i ruch.A pozatym teraz jest coraz cieplej i mniej się je, a więcej pije...ale na - może byc to, że tabletki zatrzymuja wode w organiźmie no i się człowiek czasami czuje jak kangurek:)

Gość Olciaaa
Ja po dianie przytyłam jedzac niewele.Odstawiłam ten lek 2 tyg.temu i czuje sie znacznie lepiej,schodzi ze mnie woda.Kazda z nas inaczej reaugje na dany lek.

Gość robaczynka
jesli ktos ma diane35 , przynajmniej 1listek, ale nawet i wiecej to chetnie odkupie, pilnie prosze o kontakt: nikt_wazny_1986@o2.pl

Gość tak już jest
Diane tak jak inne tabletki anty w początkowej fazie mogą spowodować zatrzymanie wody w organiźmie, ale to góra 2-3 kg, potem wszystko ustępuje. Ja biorąc Diane przeszłam na dietę, jem warzywa, owoce, mało i nie tłusto i chudnę. Kiedyś brałam Diane i się obżerałam i przytyłam 5 kg.

Gość bleeeeeeeee
up